https://playdotjs.com/

Tamer Çakıroğlu, Tuzla’yı kahvaltıda buluşturdu

Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Tamer Çakıroğlu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği, "Yaz'a Merhaba" kahvaltısında siyasetçiler, iş insanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve Tuzlalı dostları ile aile üyelerini buluşturdu

Gündem Yayın: 07 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 07.05.2023 18:09:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 3 dk.
229 okunma
Google News

 

Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Tamer Çakıroğlu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği, "Yaz'a Merhaba" kahvaltısında siyasetçiler, iş insanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve Tuzlalı dostları ile aile üyelerini buluşturdu

Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Tamer Çakıroğlu, geniş ailem dediği dostları sevenleri ve akrabalarıyla geleneksel olarak düzenlediği "Yaz'a Merhaba" kahvaltı programında biraraya geldi.

Tuzla Su Ürünleri Kooperatifi bahçesinde düzenlenen kahvaltılı programına Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri ve  İstanbul 1.Bölge Milletvekili Adayları Nevzat Ünlütürk ile Şahin Gürz’ün yanı sıra,  Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Adaylarından Erdem Doğruer, Suat Altınkaynak, İlker Çakıroğlu, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Hakan Çeçen, Kürşat Kaşıkçı, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Tuzla İlçe Başkanı Talha Tayfur, MHP Tuzla İlçe Başkanı Arslan Ali Baş, Büyük Birlik Partisi Tuzla İlçe Başkanı Cüneyt Şahin, Tuzla Ülkü Ocakları Başkanı Halit Yıldırım katılım sağladı.

Kalabalık bir davetli topluluğunun hazır bulunduğu kahvaltı programında, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, Çavuşoğlu ailesinin akrabaları, yakın dostları ve gazeteciler yer aldı.

Kahvaltı davetine katılanlara teşekkür eden Tamer Çakıroğlu, yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Kıymetli dostlarım, İyi ki buradasınız İyi ki yanımdasınız. Kendimi bildim bileli sizlerleyim, acı, tatlı her günümde yanımda olan sizlersiniz,

30 seneden bu yana merhaba ettiğim, birlikte güldüğüm, birlikte yas tuttuğum biricik ailem yine yanımdasınız.

35 yıldan bu yana semtime, Tuzla’ya kendini adamış bir kardeşinizim.

Nerede ise 6 yıldır buraya Su Ürünleri Kooperatifine mesaimi veriyorum

Dışarıda büyük bir ailem var ama burada da sıkı bir bağım, ailelerim var.

Burada yaklaşık 500 kişi çabalıyoruz. Her birinin çalışanları var. Onlar ve onların ekmek verdikleri ile birlikte Tuzla’da yaklaşık 40-50 bin nüfusumuz var. Bu büyük ailemle ve siz değeri dostlarımla bir arada olmak büyük mutluluk. Hepinize katılımınız nedeniyle ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.