https://playdotjs.com/

CHP Maltepe'de coşkulu bayramlaşma

CHP Maltepe ilçe örgütünün bayramlaşması, partililer ilçe binasına sığmayınca Maltepe Meydanı’nda Belediye Başkanı Esin Köymen’in de katıldığı programda gerçekleşti.

Gündem Yayın: 11 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 11.04.2024 18:29:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
120 okunma
Google News

CHP’liler Maltepe Meydanı’nda düzenlenen programda bayramlaştı. İlçe binasında yapılması planlanan bayramlaşma programı aşırı yoğunluk nedeniyle meydanda gerçekleşti.

Bayramlaşmaya, CHP Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu, Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen, CHP Maltepe eski başkanlarından Vahap Avni Turan, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve kalabalık bir partili topluluğu katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan İlçe Başkanı Kenan Otlu, normal şartlarda bayramlaşmaların ilçe binasında yapıldığı belirterek, “Ancak bu bayramda olağanüstü bir süreç yaşıyoruz. Bayram Türk toplumu için hayırlı olsun. Oruçlarını tutan halkımızın oruçları kabul olsun. Tüm Türk toplumunun bayramı mübarek olsun.

Ramazan Bayramımız elbette çok kıymetli ama bu bayramda tüm Türkiye’de bir başka bayram da yaşanıyor. Partimizin yerel seçimlerde elde ettiği büyük başarı nedeniyle adeta iki bayramı iç içe yaşıyoruz.

2009 yılında yapılan yerel seçimlerde CHP Maltepe Belediyesini kazandı. 2014 ve 2019 seçimlerinde de başarılı süreçler yaşadık. Bu üç seçimin kazanılmasında emeği olanlara tekrar teşekkürü bir borç biliyorum. Bu süreçlerde omuz omuza mücadele etiğimiz ancak ebediyete intikal eden partililerimizi de minnet ve şükranla anıyoruz.

2024 itibariyle çok daha güçlü bir irade ortaya koymuştuk. Maltepeli belediye başkanıyla yürüyeceğiz demiştik. Esin başkanımızla birlikte Maltepelilik irademiz çok daha güçlü şekilde ete kemiğe büründü. Seçim sürecinde kararı örgütümüz verecek ve Maltepe Belediye Meclisi CHP grubumuzun tamamı Maltepeli isimlerden oluşacak demiştik öyle de oldu.

Başkanımızın adaylığının açıklanmasının ardından yaptığı ilçe merkezi ziyareti adete küçük bir mitinge dönüşmüştü.

O mitinge dönüşen ziyarette de bir söz vermiş ve Esin Köymen’i rekor oyla Maltepe Belediye Başkanı yapacağız demiştik. Onu da gerçekleştirdik. Tüm partililerimizin emekleri, sahiplenmesi ve mücadelesiyle ve parti ayrımı yapmaksızın tüm Maltepeli seçmenlerin özgür iradesiyle Esin Köymen’i rekor oyla Maltepe Belediye Başkanı yaptık.

Bugün bayramlaşmalarda ilce binasına sığmayan ve meydanlara taşan hale geldik. Bu bayramlaşma vesilesiyle programımızı gerçekleştirdiğimiz meydanı bizlere kazandıran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na da teşekkür ediyoruz. Yolumuz uzun heyecanımız yüksek Esin başkanımızın da dediği gibi gençliğimiz de var. Maltepe’ye toplumcu belediyecilik anlamında büyük hizmetler yapmak için yola çıktık. Hepinizin bayramını bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

Programda kısa bir konuşma yapan Maltepe Belediye Başkanı Esin Köymen şunları söyledi; “Sadece ben değil bir ekip olarak görev talip olduk ve rekor oyla seçildik. En büyük teşekkür partililerimize, yol arkadaşlarımıza. Bu seçimlerde tüm Türkiye’de güzel bir değişim yaşandı ve bu değişim bizlere önemli görevler yükledi. Çok çalışmamız lazım, verdiğimiz sözlerin yerine getirilmesi önemli. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yeniden seçilmiş olması bizimiçin büyük avantaj. 26 ilçe belediyemizle hep birlikte çok daha güzel yol arkadaşlığı yapacağız. Hiçbir ayrım yapmadan hizmet götüreceğimizin sözünü vermiştik. Elbette Maltepe’ye verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için olağanüstü bir çabayla çalışacağız. Ancak sadece Maltepe’ye değil, sadece kazandığımız 26 ilçeye değil İstanbul’un 39 ilçesine eşit hizmet götürülmesi noktasında üzerimize düşen görevleri yapacağız.

Hepimize büyük görevler düştüğünü, omuzlarımızdaki yükün çok ağır olduğunu biliyoruz ama bu yükün altında asla ezilmedik, ezilmeyeceğiz. Toplumcu belediyecilik iradesiyle hem Maltepe, hem İstanbul hem de tüm Türkiye cok daha güzel hizmetlerle tanışacak. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin bayramını kutluyorum. Katılımınız için teşekkür ediyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.