https://playdotjs.com/

Basın sektörüne yeni dernek

Ulusal Medya Haber Basın Eğitim Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği kuruldu.

Yaşam Yayın: 10 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 10.09.2023 23:17:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
827 okunma
Google News

Ulusal Medya Haber Basın Eğitim Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği kuruldu.

Derneğin Genel Başkanı Yılmaz Gülümser, derneğin kuruluşu vesilesiyle bir basın açıklaması yayınladı.

Derneğin Basın Danışmanı Sibel Demirdiş tarafından Genel Başkan Yılmaz Gülümser adına yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı.

“Türkiye’de haber alma özgürlüğü kapsamında medya camiasından bir çok değerli kardeşlerimizle birlikte kurduğumuz derneğimizin onurlu dik duruşlu tarafsız habercilik anlayışıyla hareket ediyor olmaktan dolayı mutluluk ve gurur duyuyoruz.

Dünyada ve Türkiyede olan biten haber değeri taşıyan olayların gelişmelerin Yüce Türk Devletinden gizlenmeden Aziz Türk Milletimizden saklanmadan sansürsüz tarafsız ilkeli bir duruş içerisinde kalemine sağlam özü sözü bir olan inanmış insanlarla çalışıyor olmaktan dolayı onur duyuyoruz.

Büyük Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin emrindeyiz.

Büyük Önderimiz Atatürk ilkelerine bağlı olarak ilerleyeceğiz.

Önceliğimiz Türkiye Cumhuriyetimiz.

Ulusal Basın Haber Eğitim Kültür Yardımlaşma Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yılmaz Gülümser, değerli teşkilat yönetim kurulu üyeleri ve basın  mensuplarına, sahada görev alan ekip arkadaşlarımıza tek tek teşekkür ediyorum  ve tebrik ediyoruz. Başarılarının artarak devamını diliyoruz. Doğru Haber alın daima bizimle kalınız. Sağlıkca kalın.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.