https://playdotjs.com/

Onursal Adıgüzel Ataşehir’e mi Maltepe’ye mi!

Yerel seçimler için aday gösterilme süreci yaklaştıkça CHP’de ilçe belediyelerine kimlerin aday gösterileceği merakla bekleniyor. Maltepe ve Ataşehir’de Onursal Adıgüzel ismi konuşuluyor

Yayın: 09 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 09.01.2024 14:23:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
339 okunma
Google News

 

31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde CHP’de adaylık yarışları tüm hızıyla sürüyor. İstanbul’da adayları açıklanmayan ilçeler arasında olan Ataşehir ve Maltepe’de adayların kim olacağı merak ediliyor. Özellikle CHP’nin kazanması büyük ihtimal olduğu için Maltepe’de aday enflasyonu yaşanıyor.

Ataşehir’in de 3 dönemdir CHP tarafından yönetiliyor olması nedeniyle bu ilçede de CHP önde görünüyor. Bu iki ilçede adaylığı söz konusu olan isimler arasında Onursal Adıgüzel ismi ön plana çıkıyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da tercihini Onursal Adıgüzel’den yana kullanacağı iddia ediliyor ve Adıgüzel'in bu iki ilçeden birinde kontenjandan aday gösterileceği sızan bilgiler arasında.

 

Onursal Adıgüzel adaylık iddiaları konusunda şunları söyledi;

Ben hizmet insanıyım, partime ve tüm halkıma hizmet etmeyi bir borç bilirim. Sayın partili büyüklerim ve yetkililerimiz beni nerde göreve layık ve uygun  bulurlarsa ben orada hizmet vermeye hazırım' dedi.

Bu iki ilçeden birinde Belediye Başkanlığı adayı gösterilmesi halinde hem CHP'nin hem de ilçe halkının kazanacağını belirten bazı partililerin 'Onursal Adıgüzel partimizden belediye başkanı adayı görmek bizleri onurlandırır. Ataşehir veya Maltepe'de, CHP seçime Onursal Adıgüzel’le girerse, kazanma ihtimalimiz çok yüksek olur' dedikleri iddia edildi.

 

 

ONURSAL ADIGÜZEL KİMDİR?

 

Gençlik kollarından gelen ve  CHP içinde dikkat çeken bir isim olan Adıgüzel, çeşitli özel sektör firmalarında Endüstri Mühendisi ve yönetici olarak görev yaptı. Eylül 2010 ile Ocak 2011 tarihleri arasında Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları MYK üyesi oldu, Adıgüzel, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 34. Olağan Kurultay’da, 18. Olağanüstü Kurultay’da ve 36. Olağan Kurultay’da Parti Meclisi üyeliğine seçildi.

Onursal Adıgüzel ayrıca 25, 26 ve 27. Dönemde İstanbul milletvekili seçildi. Adıgüzel, Şubat 2018’den bu yana Cumhuriyet Halk Partisi Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 26. yasama döneminde TBMM AB Uyum Komisyonu, Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu, Çevre Komisyonu ve CHP Kadın Çocuk Hak ve İhlalleri İnceleme ve İzleme Komisyonu üyeliği yaptı. Endüstri mühendisi olan Onursal Adıgüzel, iyi düzeyde İngilizce biliyor.

 

Yorumlar (3)
Hüseyin
23.01.2024 17:19
Maltepe’yi en iyi Hikmet karakuş yönetir
Ergin
23.01.2024 14:05
Maltepe'nin adayı Yusuf erciyas dır.
Arif
11.01.2024 18:27
Maltepe ye yakışacak tek Başkan Esin KÖYMEN.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.