https://playdotjs.com/

Şile’de spor yatırımları tamamlanıyor

Şile Belediyesi, sporu tüm ilçeye yaymak ve gençlere yeni aktivite alanları kazandırabilmek için yeni halı sahaları birer birer tamamlıyor.

Spor Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 11:39:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 3 dk.
220 okunma
Google News

Hizmet faaliyetleri arasında özellikle çocukların ve gençlerin spor yapmasını teşvik etmek için projeler geliştiren Şile Belediyesi, sporu tüm ilçeye yaymak ve gençlere yeni aktivite alanları kazandırabilmek için yeni halı sahaları birer birer tamamlıyor.  
 
“Goool!” Sesleri Çok Yakında İlçemizde Yankılanacak

Spor yatırımlarına hız veren Şile Belediyesi; Şile’de, gelecek nesillerin sporla iç içe yetişmesi ve eğitimde başarılı olmaları için yaptığı yatırımlara, yenilerini eklemeye devam ediyor. Ağva’da devam eden Fitness Merkezi’nin yanı sıra hayata geçirilen yeni halı saha projelerinin çalışmaları da aralıksız sürdürüyor. 
İlçenin farklı noktalarında Şile Belediyesi ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında 75. Yıl Okulu Halı Sahası, Çayırbaşı Mahallesi Halı Sahası ve Teke Mahallesi Halı Sahası tamamlandı. 
 
“İlçemizin Her Noktasına Sporu Götüreceğiz.”

Şile’nin her noktasında sporu çocuklarla ve gençlerle buluşturmak için projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirten Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “Güzel Şile'mizde gençlerimize ve çocuklarımıza spor yapabilme imkânı sağlayacak modern tesisleri birer birer hizmete sunuyoruz. Şile Belediyesi olarak, Şile’nin başarılı olması için yaptığımız yatırımlarımız kapsamında sosyal, kültürel ve ekonomik yatırımlarla ilçemizin kalkınmasına ve gelişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz.  Hayata geçirdiğimiz projeler ile; gençleri ve çocukları asla unutmuyor, inşa ettiğimiz modern parklar, yeşil alanlar, oyun parkları ve de halı sahalar ile gençlerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz” diye konuştu.
 
Başkan Ocaklı’dan Hacıllı, Kabakoz, Korucuköy, Gökmaslı ve Yeniköy Müjdesi

Daha önce temel ve zemin betonu atılan 75. YıI Ortaokulu Halı Sahası ile Çayırbaşı ve Teke Mahallelerindeki çalışmaların tamamlandığını vurgulayan Başkan Ocaklı, yeni halı saha müjdelerini de verdi. “Mahallelerimizdeki gençlerimize yeni aktivite alanları kazandırmaya devam edeceğiz. Söz verdiğimiz halı sahalarımızı birer birer tamamlıyoruz. Yenilerinin de yapımına hızlı bir şekilde başlıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için spor yatırımlarımızı farklı alanlarda sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi. Başkan Ocaklı konuşmasında Hacıllı, Kabakoz, Korucuköy, Gökmaslı ve Yeniköy mahallelerinde halı saha çalışmalarının başlayacağının da müjdesini verdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.