https://playdotjs.com/

Kırmızı kartı göstereceksiniz”

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, "Maltepe’nin 15 yılını çaldılar. Onlara kırmızı kartı 31 Martta göstereceksiniz" dedi.

Siyaset Yayın: 17 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 17.03.2024 23:11:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 5 dk.
147 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Çankırı Yaylatepesi Köyü Derneği tarafından düzenlenen İftar programına katıldı. Dernek Başkanı Sadık Akkaya ve Çankırılılarla bir araya gelen Kadem Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı.

“Barajları yıktık, anketlerde açık ara öndeyiz”

  31 Mart yerel seçimlerinde Çankırılıların desteğini isteyen Kadem Ekşi, “Bütün barajları yıktık. Bütün kamuoyu yoklamalarında açık ara öndeyiz. Bu sefer bu işi bitiriyoruz. Biriken sorunlar çok. Anneler bize ‘bir parkımız yok’ diye şikayet ediyor. ‘Ne olacak diyor bu bizim binalarımızın hali’ diyor. Binalarımız yaşlı. Beton dayanımları düşük. Yeraltı otoparklarımız yok. Tüm bu problemleri çözmeye geliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Böyle bir belediyecilikle geleceği inşa etme şansımız yok”

  Maltepe Belediyesinin kaynaklarının çarçur edildiğini vurgulayan Kadem Başkan, “Üsküdar’da var, Maltepe’de niye yok. Gelirimiz aynı, nüfusumuz hemen hemen aynı. Üsküdar’da her mahallede sosyal alanlar, yüzme havuzları var. Maltepe’de niye yok. Kaynaklarımızı öyle çarçur etmişler ki en temel belediyecilik hizmetlerini bile yapamadılar. Yollar kevgire dönmüş. Anneler çocuk arabalarıyla evlatlarını dolaştıramıyorlar. Yaşlılar kaldırımda yürürken nerede düşeceğinin hesabını yapıyor. Böyle düzensiz bir belediyecilikle geleceği inşa etmek şansımız yok. Biz gerçek belediyeciliğe odaklanacağız” şeklinde konuştu.

“31 Mart’ta kırmızı kartı göstereceksiniz”

  Maltepe’nin 15 yıldır adeta kuraklık dönemi yaşadığını belirten Kadem Ekşi, “Maltepe’nin 15 yılını çaldılar. Adeta kuraklık dönemi yaşattılar. Hep halının altına süpürdüler. Şimdi kral çıplak. Onlara kırmızı kartı 31 Martta göstereceksiniz. Tarihi zaferle Maltepe’yi de hizmetlerle buluşturacağız inşallah” diye konuştu.

Kadem Başkan iftarda Çorumlular ile buluştu

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi Çorum Dernekler Federasyonu (ÇORDEF) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

  Salonda coşkuyla karşılanan Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde Çorumluların desteğini istedi.

  Maltepe’de yaşam kalitesini yükseltmek için adımlar atacaklarını söyleyen Ekşi, “Maltepe’de stresli alanlarımız var. Deprem ve kentsel dönüşüm ve çevre problemlerini çözme noktasında gayretleri birlikte ortaya koyacağız. Gençlerin geleceği için güzel projelere birlikte imza atmak istiyoruz. Hepinize desteği için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Kadem Başkan’dan, cami derneğine ziyaret

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Kılavuz Çayırı Cami Cemaati Derneği’ni ziyaret etti. Cemaatle sohbet eden Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Maltepe’de 15 yıllık kuraklık dönemini bitireceklerini söyleyen Kadem Ekşi, “Güçlü projelerle geliyoruz. Maletepe’nin geleceğini inşa edeceğiz. Maltepe’de hizmet belediyeciliği dönemini yeniden başlatacağız” dedi.

  Yerel seçime sayılı günler kaldığını vurgulayan Kadem Ekşi,  “Anketlerde çok iyi görünüyoruz. Bu işi bitireceğiz. Sizin desteğinizle bitireceğiz. Heyecanımızı kaybetmeyeceğiz. İftardan sonra komşularımızın bir çayını içerek projeleri anlatacağız. Sandıklarımıza sahip çıkacağız” ifadelerini kullandı.

  

Gülsuyu’nda ramazan pideleri Kadem Başkan’dan

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi iftar öncesi Gülsuyu’nda bir fırına girdi. “Pideler beden” diyen Kadem Başkan, vatandaşlara fırından yeni çıkan pideleri ikram etti.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, iftar öncesi Gülsuyu’nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını dinleyen Kadem Başkan, çözüm için yerel seçimleri işaret etti.

  31 Mart yerel seçimlerinde destek isteyen Kadem Ekşi, “Sayılı günler kaldı. Maltepe’nin çehresini değiştireceğiz. Sizin güçlü desteğinizle bunu başaracağız. Anketlerde gayet iyi durumdayız. Bu işi bitiriyoruz. Bunları limon gibi sıkıp, süpürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 Ziyaretler sırasında bir fırına giden Kadem Ekşi, “pideler benden” diyerek fırından yeni çıkan ramazan pidelerini vatandaşlara ikram etti.

Kadem Başkan, Sinoplularla iftarda buluştu

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Tüm Sinop Dernekler Federasyonu (TÜSİDEF) tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. TÜSİDEF Başkanı Remzi Yüksel ve Sinoplularla Ramazan sevincini paylaşan Kadem Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

  Maltepe’nin yaşam kalitesini yükseltmek istediklerini söyleyen Ekşi, “İstiyoruz ki yaşadığımız şehrin rengi dokusu neşesi hepimizi sarıp sarmalasın. Yaşam alanlarımızı etkin biçimde kullanalım. Yaşam kalitemizi yükseltelim. Yerel biriken sorunların çözümü noktasında farkındalığı birlikte inşa edelim” ifadelerini kullandı. 

 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.