https://playdotjs.com/

Esin Köymen, "Kent Yoksulluğuyla mücadele edeceğiz"

ESİN KÖYMEN VE DİLEK İMAMOĞLU FINDIKLI’DA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Yayın: 23 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 23.03.2024 13:24:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
114 okunma
Google News

 

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, Maltepe’nin 18 mahallesindeki çalışmalarını sürdürüyor. Köymen, esnaf ve pazar ziyaretleri, halk buluşmaları ile Maltepe’nin ihtiyaçlarını Maltepeliler ile birlikte değerlendiriyor, çözüm önerilerini ve projelerini anlatıyor.

SOSYAL VE EKONOMİK HAYATA KATKI YAPACAK PROJELER

Fındıklı Mahallesi programını Dilek İmamoğlu, Fatoş Kanat Altay ve Dr. Şengül Altan Arslan ile birlikte gerçekleştiren Esin Köymen; Maltepe Erzurumlular Derneği’ni, Fındıklı esnafını ve Fındıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerinde yurttaşlar tarafından güleryüzle ve samimiyetle karşılanan Köymen, kent halkının sosyal ve ekonomik hayatına katkı yapacak projeleri hayata geçireceğini söyledi.

Esin Köymen, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve halkla birlikte bir yerel yönetim anlayışını örgütlemeye çalışacağını belirterek, “yerel yönetimin en önemli aşamalarından bir tanesi de 18 mahallemizde kurulacak olan mahalle meclisleri ile mahallelerimizin yerel yönetimde söz sahibi olmasıdır” dedi.

KENT YOKSULLUĞUYLA MÜCADELE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte gerçekleştirilecek projelere de değinen Köymen, “Derin bir kent yoksulluğuyla karşı karşıyayız. Bizim yoksullukla mücadele etmek ve özellikle kadınlarımızın istihdama katılacak şekilde donatılmasını sağlamak gibi bir sorumluluğumuz var” dedi.

Dilek İmamoğlu ise, “Kadınların yarattığı değişim rüzgarı Maltepe sokaklarında görülüyor” dedi. Maltepeliler, geleceğe umutla bakıyor diyen İmamoğlu, “Esin Hanım kadınların, çocukların, emekçilerin daha adil ve eşit hizmete ulaşması için çalışmaya ve projelerini hayata geçirmeye hazır” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.