https://playdotjs.com/

"Birlikte kazandık, birlikte yöneteceğiz"

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, halk buluşmasında "Sizin görüşleriniz ve fikirleriniz, benim bu belediyeyi yönetmemdeki en büyük kılavuz olacak" dedi

Gündem Yayın: 08 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.04.2024 11:40:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
137 okunma
Google News

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hakan Bahçetepe, görevinin ilk gününde Gaziosmanpaşalı vatandaşlarla buluştu. Halk buluşmasında konuşan Bahçetepe, "Sizin görüşleriniz ve fikirleriniz, benim bu belediyeyi yönetmemdeki en büyük kılavuz olacak. Siz yöneteceksiniz, ben yapacağım" dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Binası önünde gerçekleşen halk buluşmasına Gaziosmanpaşalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Alanı dolduran Gaziosmanpaşalılar, Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde Başkan Bahçetepe'yi karşıladı. Eşi Gözde Bahçetepe ile birlikte coşkulu kalabalığı selamlayan Başkan Bahçetepe, katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti, yeni dönemle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

"HEP BİRLİKTE KAZANDIK, HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

Bahçetepe yaptığı konuşmada, "Çocukluğumsun, gençliğimsin Gaziosmanpaşa. Bütün Gaziosmanpaşa'mıza, 16 mahallenin 16'sına hizmet gelecek. Bu belediyenin imkanlarından herkes eşit yararlanacak. Daha eşit, daha adil, vatandaşla barışık, vatandaşı mağdur etmeyen, metrekaresini küçültmeyen, bankaya borçlandırmayan kentsel dönüşümü vatandaşlarımızla yapacağız. Daha fazla kreş yapacağız, daha fazla yeşil alan yapacağız. Bu belediyenin bütçesi artık sizin. Ben sadece bir emanetçiyim. Sizin görüşleriniz ve fikirleriniz benim bu belediyeyi yönetmemdeki en büyük kılavuz olacak. Siz yöneteceksiniz, ben yapacağım. Hep birlikte kazandık, hep birlikte yöneteceğiz. 70 yıldır bu semtte yaşayan bir ailenin ferdiyim. Gaziosmanpaşa'nın meydanında büyüdüm, babam seyyar satıcılık yapıyordu. Tam 25 yıl lise ve üniversite okurken babamın yanında çalıştım. Gaziosmanpaşa'nın bütün mahallelerini biliyorum, sokaklarını biliyorum. Sizden birisiyim, dolayısıyla randevu yok, belediye artık sizin. İstediğiniz zaman gelebilirsiniz" diye konuştu.

"GAZİOSMANPAŞA BAŞARDI, İSTANBUL BAŞARDI, TAM YOL İLERİ"

Her bir Gaziosmanpaşalıya eşit şartlarda hizmet edeceğini söyleyen Bahçetepe, "Bu seçimin kazananı, kaybedeni yok. Tek kazanan Gaziosmanpaşa, tek kazanan sizsiniz. Bana oy vermiş, vermemiş hiç önemli değil. Ben size eşit nazarda bakıyorum, siyaset bunu gerektirir. Bütün vatandaşlara, bütün vatandaşlarımın çocuklarına, gençlere eşit hizmet edeceğiz. Gaziosmanpaşa'nın tüm imkanlarını sizler için seferber edeceğiz. Bir daha söylüyorum, tek kazanan Gaziosmanpaşa. Gaziosmanpaşa başardı, İstanbul başardı. Tam yol ileri diyorum. Ayağınıza taş değmesin. Yaşasın Mustafa Kemal Paşa, yaşasın Gaziosmanpaşa" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.