https://playdotjs.com/

35 ilçede yardım merkezi

İBB, 35 ilçedeki 104 farklı noktada afet yardımı toplama merkezi oluşturdu.

Gündem Yayın: 07 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 07.02.2023 10:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
461 okunma
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrası, afetzedeler için ‘Afet Yardım Kampanyası’ başlattı.

Yardımda bulunmak isteyen İstanbullular, ALO 153 üzerinde oluşturulan ‘Deprem Hattını’ arayarak ihtiyaç listesi bilgisine ulaşabiliyor. Yardımlar, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezi ile Kartal Lojistik Merkezlerine ek olarak, 35 ilçede toplamda 104 farklı noktada oluşturulan afet yardım toplama merkezinde bir araya getiriliyor.

Bağışta bulunmak isteyen İstanbullular, evlerine en yakın noktadaki merkezden yardımını yapabilecek. Yardım malzemeleri içinde ikinci el ürünler kabul edilmeyecek, sadece kullanılmamış malzemeler değerlendirilecek.

İstanbul'daki 35 ilçede oluşturulan Afet Yardım Toplama Merkezi Listesi aşağıdadır.

https://www.ibb.istanbul/arsiv/40797/ibb-35-ilcede-afet-yardim-toplama-merkezi-olu

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.