https://playdotjs.com/

“Maltepe’yi Avrupa kenti yapacağız”

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, “Maltepe’yi Maltepelilerle birlikte yöneteceğiz ve çağdaş bir Avrupa kenti haline getireceğiz. Maltepe’yi uçuracağız” dedi

Siyaset Yayın: 13 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.01.2024 15:56:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
156 okunma
Google News

İYİ Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural 4. irtibat Bürosu açılışını gerçekleştirdi.

Feyzullah Mahallesi Serap Caddesi üzerinde ki Seçim İrtibat Bürosu açılışını yapan Ramazan Uğural tüm mahallerde irtibat büroları açacağını ifade etti.

Düzenlenen programda İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar ve Belediye Başkan Adayı Ramazan Uğural, açılışta kendilerini yanlız bırakmayan partililere seslendiler.

Ramazan Uğural Maltepe’nin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için çalışacağım”

Ramazan Uğural şunları söyledi; “Maltepe’yi Maltepelilerle birlikte yöneteceğiz ve çağdaş bir Avrupa kenti haline getireceğiz. Ben politikacı değilim, halk adamıyım. Halka çalışacağım, Maltepe’ye çalışacağım. Maltepe’nin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için çalışacağım. Sizler de bana destek olun Maltepe’yi hep birlikte uçuralım.”

Belediyeye model olacak

Bu açılan irtibat bürolarının da bir model oluşturacağını ve belediye başkanı olduğunda tüm mahallelerde belediyenin irtibat büroları olarak çalışacak ve vatandaşın sorunlarına anında çözüm getirecek olan irtibat bürolarının açılacağını söyledi.

Ramazan Uğural, “Böylelikle vatandaşın her sorununda belediye gelme zorunluluğu ortadan kalkacak. Hemşerilerimiz bu irtibat bürolarına sorunlarını ilettiğinde görevliler tarafından anında belediyenin ilgili birimize ulaştıracak ve sorun hemen çözümlenecek. Vatandaş belediyeyi mahallesinde elinin altında bulacak” dedi.

Ramazan Uğural iş dünyasındaki tecrübesini Belediye Başkanlığına yansıtacağını ve Maltepe’ye yatırımcıların akın edeceğini söyledi. Maltepe Belediyesi’nin kötü yönetildiğini, mevcut yönetimin sorunları çözme iradesi olmadığını vurgulayan Ramazan Uğural, “Kendi mahallemden biliyorum. Çok basit problemleri bile çözmüyorlar, çözemiyorlar. Vatandaşın feryadına kulaklarını tıkıyorlar. Bunu değiştirmek ve halkın hizmetlere kolay ulaşmasını sağlamak zorundayız. İyi Parti ve Ramazan Uğural işte bunu yapacak. Halkın sorunlarına mümkün olan en kısa sürede çözüm getirecek” diye konuştu.

İlçe Başkanı Yağız Bayraktar ise şunları söyledi, “Maltepe’de partimize büyük bir teveccüh var. Saha çalışmalarımızda caddelerde sokaklarda bunu çok iyi görüyoruz. Biz İyi Parti olarak zaten Maltepe’de üçüncü partiydik. Ama şimdi Ramazan başkanımızın da gayretli çalışmalarıyla birinci parti konumuna geldiğimizi görüyoruz. Vatandaş ittifakı sonlandırma kararımızdan çok memnun. Seçime tek başına girmemizin daha iyi olacağını özellikle Maltepe’de bunun çok büyük faydasını göreceğimizi ve Maltepe Belediyesini kazanacağımızı görüyoruz.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.