https://playdotjs.com/

Eyüpsultan’ın yeni lezzet markası: ESCOFFIE

Eyüpsultan’ın yeni lezzet markası: ESCOFFIE 3 yeni şubesiyle , ucuz ve kaliteli kahveyi vatandaşlarla buluşturuyor.

Ekonomi Yayın: 06 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 06.03.2024 21:12:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
124 okunma
Google News

 

Göreve geldiği günden bugüne Eyüpsultan’ın yaşam kalitesini arttıran 90 esere imza atan Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, kahve tutkunları için Escoffie ismiyle Eyüpsultan’ın kendi kahve markasını oluşturdu.

Güne sıcak bir kahve ile başlamak isteyen kahve tutkunlarının ve günün yorgunluğunu lezzetli bir kahveyle atmak isteyenlerin yeni adresi olacak olan Escoffie, şimdiye kadar Eyüpsultan’da 3 noktada hizmet veriyor. Ayrıca mobil kahve aracıyla da kahve tutkunlarının ayağına gidiyor.

İlk olarak Galeri Eyüpsultan ve 100. Yıl Gençlik ve Spor Merkezi’nde açılan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Escoffie’nin bir şubesi de Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi’nde açıldı. Escoffie’leri yakın zamanda Eyüpsultan’ın birçok noktasında görmek mümkün olacak.

UCUZ VE KALİTELİ KAHVE İSTANBULLULARLA BULUŞACAK

Yeni dönem projeleri içerisinde Escoffie’ye de yer veren Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, şube sayısını 6’ya çıkartıp markayı daha da büyütmeyi, ucuz ve kaliteli kahveyi daha fazla Eyüpsultanlıyla ve İstanbullularla buluşturmayı hedefliyor.

Birbirinden lezzetli ve ekonomik kahveleri, pasta ve Magnolia çeşitleriyle şimdiden gençlerin uğrak noktası olan Escoffie’de alternatif sıcak ve soğuk içecekler de bulunuyor.

ESCOFFIE ADRESLERİ

Escoffie Eyüpsultan Kültür Sanat Merkezi: Merkez Mah. Silahtarağa Cad No:18 Eyüpsultan / İSTANBUL

Escoffie 100. Yıl Gençlik Merkezi: Silahtarağa, Silahtarağa Cd. No:113, 34050 Eyüpsultan/İstanbul

Escoffie Galeri Eyüpsultan: Eyüp Merkez Feshane Cd. No: 23 Eyüpsultan İstanbul

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.