https://playdotjs.com/

Depremzede Kardeşlere Anlamlı Destek

Ataşehir Belediyesi’nin “Ataşehir Tane Tane Kapak Topluyor Adım Adım Engelleri Aşıyor” kampanyası deprem bölgesine yardıma dönüştü.

Gündem Yayın: 27 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.02.2023 08:55:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
223 okunma
Google News

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 şehirde yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından yaraların sarılması için bölgelere yardım tırları ulaştıran, depremzedelere sıcak yemek dağıtımı sağlayan Ataşehir Belediyesi, yardımlarına yenisini daha ekleyerek, bir ilke imza attı.

Plastik kapakların tekerlekli sandalyeye dönüştüğü Ataşehir Belediyesi’nin ödüllü kampanyası, depremde uzuvlarını kaybetmiş yurttaşlara umut oldu.

Gönlümüz Bir El Ele Derneği öncülüğünde bir araya gelen Ataşehirli çocuklar, topladıkları plastik mavi kapakları Ataşehir Belediyesi’ne getirdiler.

Ataşehir Belediyesi’ne teslim edilen kapaklar karşılığında elde edilen tekerlekli sandalyeler, depremde uzuvlarını kaybeden yurttaşlara destek olmak için bölgeye gönderildi.

Depremzedeler için topladığı kapakları belediyeye teslim eden çocuklardan Yunus Enes Yıldırım duygularını şöyle ifade etti, “Deprem bölgesindeki arkadaşlarıma destek olmak için bugüne dek evimdeki oyuncağımı, kıyafetimi gönderdim. Şimdi de depremde bacağını kaybetmiş arkadaşlarıma bir destekte bulunmak istedim. Bu zamana kadar topladığım mavi kapakları Ataşehir Belediyesi’ne getirerek onlara tekerlekli sandalye gönderilmesini sağladım. Tekerlekli sandalyeleri bölgeye ulaştıran ve bu anlamlı kampanyanın sahibi olan Ataşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum.”

Ataşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından toplanan plastik mavi kapakları, deprem bölgelerinde tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan yurttaşlara göndermeye devam edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.