https://playdotjs.com/

Terörle mücadeleden vazgeçmeyeceğiz

Terörle Mücadelede Dayanışma Derneği Hakkari İl Başkanı olarak atanan Fikret Yaman, “Vatanımızı kimseye böldürtmeyeceğiz kararlıyız” dedi

Gündem Yayın: 13 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.01.2024 20:38:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
252 okunma
Google News

Genel Başkanlığını Çağlar Karaçay’ın yürüttüğü Terörle Mücadelede Dayanışma Derneği’nin Hakkari İl Başkanı olarak Fikret Yaman atandı. Görevine başlayan Fikret Yaman, bir basın açıklaması yaptı ve açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Türkiye’de bölgemizde ve ilimizde bulunan teröristlerin bulunduğu her yerde teröre karşı mücadelemiz devam edecektir. Ayrıca Türkiye’de de son terörist yok edilene kadar terörle mücadele edeceğiz ve başaracağız. Vatan hainlerine karşı her türlü mücadeleye devam ediyor olacağız. Vatanımızı kimseye böldürtmeyeceğiz kararlıyız. Türkiye’de Ddevletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız yanında olmaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

Bizlere terörle mücadelede gönül veren bütün değerli  kardeşlerimize selamlar olsun. Bu önemli görevi bize tevdi eden Terörle Mücadelede Dayanışma Derneği’nin Genel Başkanı Sayın Çağlar Karaçay'a  çok teşekkür ediyoruz ve birlikte teröre karşı mücadeleye sonuna kadar devam edeceğimizin sözünü veriyoruz. Milletimizin birliğini dirliğini koruyacağız, vatanımızı koruyacağız.”

#
Yorumlar (1)
Derviş Kılınç
20.01.2024 16:44
Rabbim dost görünümlü düşmanlara fırsat vermesin her türlü teröristlerin ALLAH belasını versin
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.