https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi İTO toplantısına katıldı

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Kentsel Dönüşüm toplantısına katıldı

Ekonomi Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 10:47:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
90 okunma
Google News

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, İstanbul Ticaret Odası’nda düzenlenen Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı’na katıldı.

  İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) Kentsel Dönüşüm İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İTO Başkanı Şekip Avdagiç, Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda Bakan Özhaseki ile sohbet eden Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe’de kentsel dönüşüm konusunda atacağı adımları anlattı. Bakan Özhaseki Maltepe’de kentsel dönüşüm noktasında atılacak adımlarda Kadem Ekşi’ye destek vereceklerin söyledi.

   İstanbul’un deprem riskinin konuşulduğu toplantıda, kentsel dönüşüm noktasında atılması gereken adımlar tartışıldı.

  Programda konuşan Bakan Özhaseki, AFAD verilerine göre İstanbul’da 390 bin konutun yenilenmesi gerektiğini vurgulayarak, yıl sonuna kadar 200 bin konut yapmayı amaçladıklarını söyledi.

   İTO Başkanı Avdagiç ise deprem bölgesinde yaptıkları yardımları anlatarak, afetlere dirençli şehirler oluşturmanın insana verilen değeri gösterdiğini vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.