https://playdotjs.com/

"YAKAKENT'İ TURİZM CENNETİ YAPACAĞIZ"

YENİDEN REFAH PARTİSİ YAKAKENT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MURAT MARAP; "YAKAKENT'İ TURİZM CENNETİ YAPACAĞIZ" DEDİ

Siyaset Yayın: 22 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 22.02.2024 19:12:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
193 okunma
Google News

 

Yeniden Refah Partisi Yakakent Belediye Başkan Adayı Murat Marap yaptığı açıklamada "Yakakent'i turizm cenneti haline getireceğiz" dedi

 

Yeniden Refah Partisi Yakakent Belediye Başkan Adayı Murat Marap Yakakent'tin geleceği hakkında açıklamada bulundu.

 

Yakakent,  Karadeniz'in en güzel ve yatırıma açık bir ilçe  olduğuna değinen Marap; "Yakakent ehil ve liyakatli kişiler tarafından yönetilirse geleceğin en parlak ilçelerinden biri olacağını"belirtti.

 

Yakakent'in yatırıma aç bir bölge olduğunu ve ilçede iş alanlarının hemen hemen hiç olmadığını dile getiren Marap; "Yakakent'i Türkiye'nin turizm cenneti haline getireceğiz" dedi.

 

Marap yaptığı açıklamada; "Yakakent gerek tarımsal gerek ise hayvansal alanında bölgenin ekonomik anlamda kalkınmada öncelikli sırasında. Eğer biz burada turizmi de canlandıranbilirsek ilçemiz Türkiye'nin kalkınma alanında en hızlı büyüyen ilçesi durumunda olacaktır. Yapacağımız akıllı yatırımlar ile işsizliigi önlediğimiz  gibi aynı zamanda şehir dışına göçün önüne geçip ekonomi kalkınmaya destek vereceğiz" dedi.

 

Yakakent ilçesine kalkınma da öncülük yapabilecek tüm yatırımcılara kolaylık sağlayacaklarını belirten Murat Marap"Yakakent'i turizmin cenneti haline getirip hak ettiği yeri almasını sağlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.