https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi'den “İstiklal Marşı” tepkisi

Kadem Ekşi Maltepe Belediyesi’ni yıllardır Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı ile ilgili programlar yapmamakla suçladı

Siyaset Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 15:15:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
93 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Belediyesi’nde yıllardır soru önergeleri vermelerine rağmen İstiklal Marşı ile ilgili bir etkinlik yatıramadıklarını belirterek, “Bizim bunlardan daha büyük değerimiz var mı. Bunlara dahi sırtlarını döndüler” dedi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ile birlikte Süleyman Öksüzoğlu Aydınevler Merkez Cami Derneği’nde vatandaşlarla buluştu. Cemaatle sohbet eden Kadem Ekşi, projelerini anlattı.

“Otopark parası belediyenin kasasında var”

  Aydınevler’in en büyük sorunlarından birinin otopark olduğunu vurgulayan Kadem Ekşi, “Eğer bu mahallenin otopark problemini çözmezsek, burada sıkıntılar büyür. Komşular olarak birbirinize karşı husumet içinde olacaksınız. Bunu mutlaka çözmemiz lazım. Parası da belediyenin kasasında var. Otopark hizmet bedelleri için vatandaştan toplanan, yüklenici firmadan metrekareye göre alınan otopark hacı var. O para bizim fonda duruyor. Ama bunlar becerip ihalesini bile yapamamışlar. İlk etapta 6 mahallemize yeraltı otoparkı yapacağız” şeklinde konuştu.

“İstiklal marşımıza bile sırtlarını dönüp gittiler”

  Maltepe Belediyesi’ni eleştiren Kadem Ekşi, “Bugün İstiklal Marşı’nın kabulün 103’üncü yıldönümü. Çok dertliyim bundan. Maltepe’de 10 küsur yıldır yazılı soru önergeleri vermemize rağmen 1 tane İstiklal marşımızla ya da istiklal şairimizle ile ilgili bir anma toplantısı gerçekleştirilmemiştir. Ben bizzat bunu dile getirdim. Bizim bunlardan daha büyük değerimiz var mı. İnancımız, bayrağımız, istiklal marşımız. Bunlara dahi sırtlarını döndüler yürüyüp gittiler” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.