https://playdotjs.com/

Esin Köymen, “Sokağın sözü benim için değerli”

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, “Esnafımızla birlikte daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz. Sokağın sözü benim için değerli” dedi

Siyaset Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 15:31:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
79 okunma
Google News

YAŞLILARIMIZI HAYATIN İÇİNE KATACAĞIZ /// MALTEPE, YAŞLILARIN KENDİLERİNİ AİT HİSSEDECEĞİ BİR İLÇE OLACAK

Küçükyalı ziyaretlerine Küçükyalı Merkez Mahallesi Muhtarı Kadriye Necla Timur ile görüşerek başlayan Esin Köymen; Maltepelim Huzur Evi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne konuk olarak, “yaşlılarımızı hayatın içine katmak, sosyalleşme imkânlarını artırmak ve ikinci baharlarında kendileri mutlu hissettirecek etkinlikler düzenlemek için çalışacağız” dedi.

DAHA GÜZEL BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ /// SOKAĞIN SÖZÜ BENİM İÇİN DEĞERLİ

Ziyaretleri kapsamında Küçükyalı esnafına da konuk olan Köymen; esnafla samimi sohbetler gerçekleştirdi. “Esnafımızla birlikte daha güzel bir gelecek için çalışmaya devam edeceğiz” diyen Esin Köymen, sokağın sözünün kendisi için çok değerli olduğunu söyledi.

HAYAT PAHALILIĞININ YARATTIĞI ZORLUKLARIN FARKINDAYIZ /// ZORLUKLARIN ÜSTESİNDEN BİRLİKTE GELECEĞİZ

Esnaf ziyaretinin ardından Küçükyalı Semt Pazarı’nı gezerek, pazarcılarla ve yurttaşlarla sohbet eden Köymen, “hayat pahalılığının yarattığı zorlukları dinledik, pazarcı esnafımızın da ifade ettiği gibi geçim sıkıntısı yüzünden komşularımız mutsuz fakat umutsuz değiliz. Bu zorlukların üstesinden birlikte geleceğiz” dedi.

MALTEPE TRABZONLULAR DERNEĞİ ESİN KÖYMEN’İ AĞIRLADI /// ESİN KÖYMEN MALTEPE TRABZONLULAR DERNEĞİ’NDEN SLOGANLAR EŞLİĞİNDE UĞURLANDI

Küçükyalı ziyaretini tamamladıktan sonra Maltepe Trabzonlular Derneği’ne konuk olan CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Esin Köymen, konuşmasına “desteklerini ilk günden itibaren paylaşan Maltepe Belediyesi Eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Hocam’a teşekkür ederim” diyerek başladı. Yerel yönetimlerin çalışmalarını yıllardır takip ettiğini söyleyen Köymen, “artık sorumluluk almak gerektiğini düşündüğüm için bu göreve talip oldum” dedi. Köymen Maltepe Trabzonlular Derneği’nden sloganlar eşliğinde ayrıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.