https://playdotjs.com/

8 BİN 400 KİŞİYE HALK KART

Sarıyer Belediyesi Ramazan ayı öncesi, 8 Bin 400 kişiye Sarıyer Halk Kart’ın dağıtımına başladı

Ekonomi Yayın: 04 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 04.03.2024 12:12:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
74 okunma
Google News

 

Dar gelirli ailelere başta gıda olmak üzere, giyim ve temizlik malzemeleri ihtiyaçlarını temin edebilmek için verilen sosyal yardım desteğini, çağdaş bir yaklaşımla uygulayan Sarıyer Belediyesi, başvuruda bulunup yardım almaya hak kazanan vatandaşların halk kartlarını teslim etmeye başladı. Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde dağıtılmaya başlayan kartlar ile 38 mahalleden 8 bin 400 Sarıyerliye ulaşılacak. Vatandaşlar yatırılan tutar karşılığında ilçe genelindeki 41 anlaşmalı marketten alışveriş yapabilecek.

 

GÖNLÜMÜZ SİZİNLE

 

Halk kart dağıtım töreninde vatandaşlarla bir araya gelen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Bizler sizler için varız” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ben yaşamın içinde, sıkıntıların ne olduğunu çok net biliyorum. Sizin içinde bulunduğunuz sıkıntıları ben de çocukluğumdan beri yaşıyorum. Hala çocukluğumdaki mahallede oturuyorum. Komşularımın yaşadıkları zorlukları görüyorum. Çocuklarını okula götürürken ne zorluklar yaşadığını biliyorum. Ramazan ayı çok önemli bir ay. Bereketiyle gelsin diyoruz. İçinde bulunduğumuz durumda bunlar tabi ki yetersiz. Biz elimizden geldiğince topladığımız vergilerden tasarruf yaparak en azından bir öğüne katkıda bulunalım diyoruz. Öğrencilere burs veriyoruz, asker ailelerine yardım ediyoruz, sünnet kıyafeti ve operasyon desteği, gıda desteği, hasta bezi ve hasta yatağı, giysi ve eşya yardımı, cenaze yemeği, akülü ve aküsüz sandalye desteği veriyoruz. Sizden ricam etrafınızda bizim ulaşamadığımız birileri varsa onları da getirin. Şunu bilmenizi istiyorum bizim gönlümüz sizinle. Benim sizden başka kimsem yok.”


 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.