https://playdotjs.com/

MHP iftarından birlik mesajları

MHP Maltepe İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği iftar yemeğinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Tamer Çakıroğlu ile birlikte her iki partinin yöneticileri güçlü şekilde birlik ve beraberlik mesajları verdi

Siyaset Yayın: 29 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 29.03.2024 12:45:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 7 dk.
167 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Maltepe İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeği Cumhur İttifakı birlik beraberlik mesajları verdi. İftar yemeğinde spor kulüpleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, MHP ve Ülkü Ocakları teşkilat mensupları bir araya geldi.

 

MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı’nın ev sahipliğinde Dream Hill Business Deluxe Hotel'de düzenlenen programa katılanlar arasında, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi  ve eşi Güleser Ekşi, MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Tamer Çakıroğlu, MHP İstanbul Anadolu Yakası Bölge Başkanı Hakan Aslan, MHP İstanbul  İl muhasibi Engin Akyüz, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir ve Maltepespor Kulübü Başkanı Ömer Lefzan yer aldı.

Açılış konuşmasını yapan MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı, kendilerini hiçbir programda yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “Sizler bizlere güvendiniz, bizler sizlerin de bu güveni boşa çıkarmamak için çalışacağız. Sonuçta bir seçim sürecindeyiz. Birbirinden kıymetli Cumhur İttifakı adaylarımız var. İstanbul’da Murat Kurum, Maltepe'de Kadem Ekşi bizlerin adayıdır. Kendilerine hem güveniyoruz hem inanıyoruz. Bu inançla çalışıyoruz. Cumhur İttifakı olarak çok sıkı çalıştık. Durmadan çalıştık. Kadem Ekşi’yi Maltepe Belediye Başkanı yaptığımızda herkes cevabı net bir şekilde almış olacak” dedi.

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya da “Yaklaşık 70 gündür Kadem Başkanımız ile sahadayız. Maltepe’nin makus talihini yenmek için enerjimizi sahalara yansıttık. Türkiye’de MHP’nin en organize çalışan ilçe başkanlığı Maltepe’de. Hep birlikte sahadayız. Maltepe’nin kayıp 15 yılını telafi etme vekaletini vatandaşlarımızdan almak için bütün gücümüzle birlikte çalışıyoruz. Milliyetçi Hareket Parti i ve AK Parti sıradan siyasi partiler değil. Bu partilerin liderleri de herhangi bir partinin liderleri gibi değil. Ülkenin kalkınması refaha ulaşması için kendilerini vakfetmiş 2 liderin yol arkadaşlarıyız. Attığımız her adımda onların vizyonuna yakışır şekilde hareket ediyoruz. Üzerimize düşeni yaptık” diyerek, seçim öncesi yapılan yoğun çalışmalara dikkat çekti.

“Sokaklar viran olmuş, kaldırımlar survivor parkuru gibi”

Cumhur İttifakı Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi konuşmasına, “Zafere adım kaldı. Bunu net olarak söylüyorum. Hep birlikte başardık, sonuçlarını da 31 Mart’ta alıyoruz” diyerek başladı

Maltepe’nin biriken sorunlarını çözmek istediklerini söyleyen Kadem Ekşi “Sahada gerçekten yaşayan bir Maltepe için çalışmamız gerektiğini gördük. Adeta sokaklar viran olmuş, kaldırımlar survivor parkurları gibi. Derdimiz yaşam kalitesini yükseltmek, hayatı kolaylaştırmak. Bu kapsamda önemli adımları atmazsak, hepimizin yaşam kalitesinin düşeceğini biliyoruz. Çöküntü alanlarına kimse rağbet etmez” ifadelerini kullandı.

“15 yıldır kabul gibi Maltepe’nin tüm finansman ve kaynaklarını çarçur ettiler”

  Maltepe’nin CHP zihniyeti yönetiminde İstanbul’un en geri kalmış ilçelerinden biri haline dönüştüğünü vurgulayan Ekşi, “Üsküdar ile bizim finansman ve kaynaklarımız eşit. Nüfuslarımız da birbirine yakın. Üsküdar’ın her mahallesinde yüzme havuzu var. Kafeleri, kütüphaneleri var. Neden yok Maltepe’de. Sadece algı, manipülasyon, şov belediyeciliği ile geleceği inşa etmeye kalkan bu zihniyet, 15 yıldır bir kabus gibi Maltepe’nin tüm finansman ve kaynaklarını çarçur etti. Bu çapsızlara en büyük tokadı millet iradesi ile 31 Mart’ta sandıklarda atacağız. Dalga dalga bayrak bayrak büyük bir yürüyüş başlattık. Sonucunu da hasat vaktinde sandıkta alacağız” şeklinde konuştu.

“Açık ara önde olduğumuz bir seçim sürecindeyiz”

Teşkilat mensuplarına sandığa sahip çıkma çağrısında bulunan Kadem Başkan, “Açık ara önde olduğumuz bir seçim sürecindeyiz. Zafere adım kaldı. Bunu net olarak söylüyorum. Hep birlikte başardık, sonuçlarını da 31 Mart’ta alıyoruz. Kazanıyoruz, başardık. Allah’ın izni ile soncularını Pazar günü alacağız” diye konuştu.  

“Gazze’de büyük bir katliam devam ediyor”

  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ise konuşmasında Gazze’de yaşanan katliama dikkat çekerek, “Ramazan’da kimi sofralar her türlü ürünle bezenmiş. Kimi sofralarda sadece su ve ekmek. Gazze’yi bir düşünün. Gazze’de İsrail’in devlet terörü çerçevesinde kadın çocuk demeden büyük bir katliam devam ediyor. İnsanlığın kazanımı ortak değerler var. Yaşama hakkı bunların başında geliyor. Sözüm ona dünyada her yıl ABD başta olmak üzere Fransa vs. insan hakları raporu yayınlar. Türkiye dahil bazı ülkelerin insan hakları konusunda bulundukları düzeyi ölçmeye çalışırlar. Şimdi bu devletler nerede. İnsanlığı katleden, devlet terörü icra eden, asimilasyon yapan, soykırım yapan bir devletin bekçiliğini yapıyorlar” açıklamalarında bulundu.

31 Mart Seçimleri'ne yönelik çalışmalara da değinen Yazıcı, Cumhur İttifakı'nı bir araya getiren değerlerin olduğunu, zamana ve olaylara göre asla farklı konuşmayacaklarını söyledi.

Önceki yıl yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı'nın kaybetmesi halinde ülkenin ne gibi risklerle karşı karşıya kalacağının düşünülmesi gerektiğini vurgulayan Yazıcı, şunları söyledi; "Bu millet başka bir millet. Gerçekten sezgileri güçlüdür. Sandığa giderken muhakeme yapar. Kıymetli oyunu, hiç olsun diye kullanmaz. Muhasebe yapar, eleştirisini yapar, söyler ama kime vekalet vereceğini iyi tespit eder. Projesi, vizyonu olana, Türkiye'ye dair kaygısı, derdi olana, ter dökene yetkiyi verir. İnşallah 31 Mart günü de hem İstanbul'da hem Türkiye genelinde hem de Maltepe'de Cumhur İttifakı'nın adaylarına bu millet yetki verecek."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.