https://playdotjs.com/

Banu Alkan'ın ikizi gibi!

Hangisi Banu Alkan? Banu Alkan’ı bile şaşırtan benzerlik!

Yaşam Yayın: 29 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2023 23:43:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
222 okunma
Google News

Banu Alkan’a ikizi kadar benzeyen 22 yaşındaki Melis Göz, OnurAkayMedya yazarı Erkan Özbey’e özel röportaj verdi.

Görenleri ve hatta Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Banu Alkan’ı bile hayretler içinde bırakan, Banu Alkan’a ikizi kadar benzeyen 22 yaşındaki Melis Göz, OnurAkayMedya yazarı Erkan Özbey’e konuştu.

Melis Göz

Samsun’da yaşadığı öğrenilen ve kendisini Banu Alkan’ın aradığını da ifade eden Göz, “Beni kendisi aradı bu sayede tanışmış olduk. Çok tatlı birisi bana, ‘Banu Alkan, Banu Alkan ile görüşüyor… Her sabah senin fotoğraflarınla uyanıyorum, her gün bana senin fotoğraflarını atıyorlar, gençliğime çok benziyorsun’ dedi.” ifadelerini kullandı.

Melis Göz & Banu Alkan

Ayrıca Göz, “Gittiğim her yerde, ortamda, sokakta beni gören insanlar Banu Alkan’ın gençliğine benzerliğime dikkat çekiyorlar; hatta fotoğraf çektirmek istiyorlar ve ben de geri çevirmiyorum. Mesela yolda peşimden gelip beni durduranlar var. Bana Banu diye seslenenler oluyor. Kendi adımla seslenilmemesi tuhaf ama güzel hissettiriyor.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.