https://playdotjs.com/

AK Parti Maltepe’den Vefa İftarı

AKParti Maltepe İlçe Teşkilatı, geleneksel Vefa İftarı’nda bir araya geldi. İftara Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ve Eyüp Özsoy katıldı

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 14:51:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 3 dk.
246 okunma
Google News

Maltepe Ak Parti İlçe Başkanlığının Her yıl düzenlediği "Vefa İftarı" programına yoğun katılım oldu.

Düzenlenen Vefa İftarına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş ve Eyüp Özsoy katıldı

AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya davetlilere teşekkür ettiği konuşmasında şunları söyledi, “Geçen yıl da burada aynı şekilde vefa iftarımızı yapmıştık. Bu sene yine aynı coşku var ancak içimiz yaşadığımız asrın felaketi depremler nedeniyle biraz buruk. Deprem bölgesinde hayatını kaybedenlerin mekanı cennet olsun. Devletimiz hükümetimiz yaraları sarmak için olağanüstü gayret içinde. Katılımınız için teşekkür ediyorum. Maltepe teşkilamızın 14 Mayıs’ta da güçlü bir şekilde üzerine düşeni yapacağına ve sayın Cumhurbaşkanımızı yeniden seçerek karşımızda birleşen şer odaklarına gerekli cevabı vereceğine  sayın cumhurbaşkanımıza vefa borcunu ödeyeceğine inanıyorum.”

İstanbul Milletvekili Eyüp Özsoy, AK Parti’nin büyük bir aile olduğuna vurgu yaparak, “Bütün siyasi oluşumları başarılı kılan iki unsurdan biri teşkilatları arasındaki birlik ve beraberlik, diğeri ise güçlü bir lidere sahip olmaktır. Bizdeki birlik ve beraberliği sadece biz değil herkes görüyor, bizde koltuk kavgası olmaz ve bizim bütün dünyanın gıptayla baktığı liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Bu iki nedenle bizi hiçbir güç yıkamaz. Bu özelliklerimizle Cumhurbaşkanımızı 14 Mayıs’ta tekrar başkan yapacağımıza inancımız sonsuz.”

Mustafa Ataş ise şunları söyledi; “Bu seçim cumhuriyet tarihindeki bütün seçimlerin tamamından daha önemli. Önemi bütün şer odakları, emperyalist güçler ve onun işbirlikçilerinin nasıl bir beraberlik içinde olduklarını görüyoruz. Onların büyük planlarını boşa çıkarmanın çok çalışmaktır. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapmak için, Türkiye’nin kazanımlarını kaybetmemek için tüm gücümüzle çalışmalıyız.”

Genel Başkan yardımcısı Erkan Kandemir şöyle konuştu “ Bizim canımız ciğerimiz teşkilatlarımızdır.  Genel başkanımızın sırtını yasladığı, benim en büyük gücüm dediği teşkilatlarımızdır. Vefa örneği olan teşkilatlarımız birbirine yaslanacak ve Türkiye’nin yüzyılını inşa etmek için yola devam edeceğiz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun komşulamıza, tanıdıklarımıza gidip bize karı birleşen şer odaklarını çok iyi şekilde anlatmak ve 14 Mayıs’ta büyük bir zafere imza atmak zorundayız.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.