https://playdotjs.com/

Yunus Göksuçukur Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adayı oluyor

İBB MEDYA A.Ş’nin genel müdürü olarak görev yapan Yunus Göksuçukur,Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapacak

Siyaset Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 22:53:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
219 okunma
Google News

Çarşamba günü AK Parti Maltepe İlçe Merkezi'nde Maltepe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunacak olan Yunus Göksuçukur yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Maltepe’ye hizmet için bir yola çıktık. Ak Parti Maltepe Belediye başkanı aday adaylığı başvurusunda bulunacağız.

Dostlarımı Çarşamba günü 22 Kasım 2023 saat 16:00’da yanımda görmek beni mutlu edecektir."

Maltepe’ye Maltepeli bir başkan !

Aslen Konyalı olan Yunus Göksuçukur ilk ve orta öğrenimini doğup büyüdüğü İstanbul’da tamamladı. 2006-2011 yılları arasında TV5 televizyonunda haber spikerliği, muhabirlik ve editörlük görevlerinde bulundu. Ardından platinhaber.com 'da Genel Yayın Yönetmenliği yapan Yunus Göksuçukur, yenisafak.com.tr ’de editörlük ve sabah.com.tr 'de Genel Yayın Yönetmen Yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2016-2017 yıllarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan MEDYA A.Ş’nin genel müdürü olarak görev yapan Göksuçukur, İGDAŞ genel müdür danışmanı görevlerinde de bulundu.

"Başkanlık Sistemi Niçin Gerekli" adlı yayımlanmış bir kitabı bulunan Göksuçukur’un, ulusal düzeyde çeşitli gazetelerde, dergilerde makaleleri yayınlanmıştır.

İstanbul Maltepe’de ikamet eden Yunus Göksuçukur, geçmiş dönemlerde Maltepe Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nde görevlerde bulunmuştur.

İstanbul Üniversitesi AUZEF Tarih Bölümünde öğrenim gören Göksuçukur, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.