https://playdotjs.com/

Mustafa Zengin yeniden CHP’de

Maltepe Belediyesi eski başkanlarından Prof.Dr. Mustafa Zengin, Cumhuriyet Halk Partisi Maltepe İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partiye üyelik başvurusu yaptı.

Yayın: 14 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 14.11.2023 17:34:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
532 okunma
Google News

Maltepe Belediyesi 2009-2014 dönem başkanlığı görevinde bulunan Prof.Dr. Mustafa Zengin, geçtiğimiz süreçte yaşanan gelişmeler sonucunda CHP üyeliğini sonlandırmıştı. Kurultay sonrası partide yaşanan değişimin ardından Mustafa Zengin yeniden CHP’ye üye olma kararı aldı. Üyelik başvurusu için geldiği CHP Maltepe İlçe Merkezi’nde CHP Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu, yönetim kurulu üyeleri ve partililerle bir süre sohbet eden Mustafa Zengin yeniden üyelik kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Üye başvuru belgesini imzalayan Mustafa Zengin partilileri hitaben yaptığı kısa konuşmada şu ifadeleri kullandı;

“Her şey özüne döner. Bizim özümüz Cumhuriyet Halk Partisidir. Her zaman burada devrimlerimi gerçekleştireceğime inandım. Yaptığım her devrimi CHP’li Mustafa Zengin olarak yaptım ve kendime değil partime malettim. Her alanda yaptığım işleri Maltepeli Mustafa Zengin olarak, Cumhuriyet Halk Partili Mustafa Zengin olarak yaptım. Atatürk ilke ve devrimlerini içerisinde yaşayan birisi olarak benim rehberim her zaman tekrar tekrar okuduğum Nutuk’tur. Yoluma devam edecek kapı olarak her zaman Cumhuriyet Halk Partisi’ni görmüşümdür. Burada devam ediyorum.

CHP Maltepe İlçe Başkanı Kenan Otlu ise şunları söyledi; “Sayın başkanımızın döneminde partiye yeni katılan bir gençlik kolları üyesi olarak sürecin içinde sahada mücadele eden, bire bir çalışmalarda tecrübe kazandım. Mustafa hocamın belediye başkanlığı döneminde gençlik kolları başkano olarak görev yaptım. Şimdi de örgütümüzün onayıyla ilçe başkanlığı görevini üstlendim. Partimizde demokratik yollarla bir değişim yaşandı Bu da partimizin demokratik olgunluğunun bir göstergesidir. Bu değişim sürecinde partimizin güzel bir ivme kazandığını görüyoruz. Bizim için en önemli mesele Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinde laik demokratik cumhuriyete sahip çıkmaktır. Maltepe partimizin demokrasi mücadelesinin en önemli beşiklerinden birisidir. Mustafa hocamızın da geçmiş dönemde Maltepe üzerinde çok emeği vardır. Hocamızın partimize katılımı bizim için mutluluk vericidir. Yeni katılımlar olacak. Partimize sokakta önemli ölçüde bir ilgi görüyoruz. Yerel seçimde Maltepe’yi çok ciddi bir oy oranıyla yeniden kazanıp, Büyükşehir seçimlerine de önemli ölçüde katkı yapacağımıza inanıyoruz.”

#
Yorumlar (1)
19.11.2023 08:17
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.