https://playdotjs.com/

Barış İstedi Maltepe Belediyesi getirdi

Maltepeli minik Barış, her sabah görmeye alışık olduğu süpürge aracını kaçırınca, Maltepe Belediyesi aracı sokağa bir kez daha getirdi.

Yaşam Yayın: 14 Haziran 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 14.06.2023 10:38:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 46 sn.
262 okunma
Google News

Maltepe’nin minik sakinlerinden Barış’ın süpürge aracı isteğini kırmayan Maltepe Belediyesi, oturdukları sokağa aracı gönderdi. Barış’ın aracı gördükten sonraki mutluluğu ise görülmeye değerdi. 

Maltepe’nin minik sakinlerinden 16 aylık Barış’ın en büyük mutluluğu, belediyenin her sabah sokağından geçen süpürge aracını seyretmekti. Bir sabah geç uyanan Barış süpürge aracını kaçırınca Maltepe Belediyesi onun isteğini kırmayarak süpürge aracını yolladı. Barış araca binip fotoğraf bile çektirdi. Aracı yakından inceleyen, bununla birlikte heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunan Barış’ın ailesiyse belediyeye ve Başkan Ali Kılıç’a ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.