https://playdotjs.com/

Depremzede çocuklara Modoko jesti

“Mobilyanın Başkenti” MODOKO, 6 Şubat depreminde büyük yara alan Hatay’ın Antakya ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğinde depremzede çocuklarla ve aileleriyle bir araya geldi

Ekonomi Yayın: 25 Nisan 2024 - Perşembe - Güncelleme: 25.04.2024 17:24:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
72 okunma
Google News

 

24 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşan, 10 bin ihracatçıyı, 36 bin üreticiyi ve 65 bin işyerini barındıran mobilya sektörünün en büyük temsilcisi MODOKO, kalifiye eleman problemine çözüm bulmak için Doğuş Üniversitesi’yle protokol imzalamıştı. Bu kez de MODOKO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı depremzede çocuklarla birlikte kutlamak için Doğuş Üniversitesi’nin öncülüğündeki etkinliğe sponsor olarak Hatay Antakya’daki depremzede çocuklarla bir araya geldi. Doğuş Üniversitesi ve Afet Yönetimi ve İnsani Yardım Kulübü katkılarıyla MODOKO sponsorluğunda Antakya ilçesi Derince Mahallesi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklarla eğlenceli dans gösterisi, palyaço gösterisi ve çeşitli etkinlikler yapıldı.

Çocuklara unutulmayacak keyifli bir gün geçirdiklerini ifade eden MODOKO Başkanı Koray Çalışkan, “Depremin olduğu ilk günden itibaren üyelerimizle birlikte depremin yaralarını bir nebze olsun sarmanın telaşında olduk. İlk etapta ısıtıcı, battaniye, kışlık çadır, hijyen seti, gıda kolisi, çocuk bezi, uyku tulumu, kışlık giyecekleri kaymakamlık aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Akabinde de ihtiyaçların devam edeceği bilinciyle elimizi bir an olsun bölgeden çekmedik. Atamızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolasıyla depremzede çocuklarımızın yanında olmak istedik. Bunun için de Doğuş Üniversitesi’nin öncülüğünde sponsorluğumuzla çocuklara bir gün de olsa keyifli bir gün geçirmelerine vesile olduk. Bu anlamda Doğuş Üniversitesi’ne de bir kez daha teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu. Hatay’a 18 kişilik bir ekiple kutlamaya geldiklerini ifade eden Dr. Öğretim Üyesi Nazmiye Arduç da “Burada vereceğimiz psikoloji ve sosyal desteğin gerçekten çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. Çocukların şimdiki yaşamlarına adapte ederken yaşadıkları bu travmatik süreçleri en az zararla sağlıklı bir şekilde atlatabilmeleri ve hayata umutla bağlanabilmeleri öncü hedefimiz olacak” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.