https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi “Hanımlar talimatı verdi!”

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi “Hanımlar talimat verdi, hayata geçireceğiz” dedi

Siyaset Yayın: 16 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 16.02.2024 08:06:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
71 okunma
Google News

 

Büyükbakkalköy’de kadınların imar, ulaşım ve fosseptik konusunda şikayetlerini dinleyen Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “Hanımlar talimat verdi. Bize ev ödevimizi verdiler. Onları hayata geçireceğiz” dedi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Büyükbakkalköy Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti. Muhtar Fuat Güzey ile görüşen Kadem Ekşi, mahallenin sorunlarını ve vatandaşın isteklerini dinledi.

 

“İmar yok, ulaşım yok, kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz”

  Mahallede imar sorunu olduğunu anlatan Muhtar Fuat Güzey, “Maalesef mahallemizin etinden, sütünden, yağından başkaları faydalanıyor. 10 yıl önce ‘imar getireceğiz’ dediler. Nerede imar yok. İmar yok ulaşım yok. Kaçıncı yüzyıldayız. Şurada bir piknik alanımız var. Ama mahalleli giremiyor. Burada yanlış işler dönüyor” ifadelerini kullandı.

  Muhtarın şikayetlerini not alan Kadem Ekşi, İETT otobüsleri ve dolmuşların yetersizliği, fosseptik ve altyapı sorunları konusunda çalışmaları hızlı bir şekilde başlatacaklarını söyledi.

 

“Hanımlar talimat verdi, hayata geçireceğiz”

  Mahallede yaşayan kadınların şikayetlerini dinlediklerini söyleyen hatırlatan Ekşi, “Hanımlar talimat verdi. Bize ev ödevimizi verdiler. Onları hayata geçireceğiz” dedi.

 

“İmar plan tadilatı ve revizyonla bunları çözeceğiz”

  Büyükbakkalköy’de imar sorunu ile ilgili harekete geçeceklerini söyleyen Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, “İmar plan tadilatı ve revizyonlarla mahallenin bu talebini görmemezlikten gelemeyiz. Biz Gülsuyu, Gülensu, Başıbüyük için imar planlarını yaptık. Kaç sene oldu. Çivi bile çakmadılar. Şimdi KİPTAŞ ile gireceğiz oralara nasıl şehircilik yapılır öğreteceğiz. Burada da sizlerle beraber kısa sürede imar planlarını hayata geçireceğiz” diye konuştu.

 

Büyükbakkalköylü kadınları dinledi

Programda Kadem Ekşi’ye AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevim Çelik Koçyiğit, AK Parti Büyükbakkalköy Mahalle Başkanı Musa Turan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Sezer Böyük, AK Parti İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Aysel Şahin, AK Parti Mahalle Kadın Kolları Başkanı Nuran Tan ve MHP Kadın Kolları mahalle başkanı Sema Tan eşlik etti.

  Programda kadınların sorunlarını dinleyen Kadem Ekşi, çözüm önerilerini anlattı.

Maltepe’yi daha huzurlu ve mutlu bir yaşam merkezi yapmak için var gücüyle çalışacağını söyleyen Kadem Ekşi, kentsel dönüşüm alanında hızlı adımlar atacaklarını vurguladı

  Başıbüyük Mahallesi’nde ulaşım ve sokak köpekleri sorunu ile ilgili şikayetleri not alan Kadem Ekşi, sahipsiz hayvanlar için yeni barınaklar açacaklarının müjdesini verdi.

  Cumhur İttifakı Ak Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, ilçenin kuzeyinde yapılacak dev Botanik Park’ın, yüzme havuzu, spor salonları, millet bahçesi ve etkinlik alanları ile İstanbul’un yeni cazibe merkezi olacağını söyledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.