https://playdotjs.com/

10 ile 10 sanat çadırı

Güçlü Kadınlar Platformu Deprem bölgesinde sanat çadırı kurulması ve 10 İl'e 10 piyano gönderilmesi ile ilgili bir projeye karar verdi

Sanat Yayın: 04 Mart 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 04.03.2023 12:51:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
321 okunma
Google News

Güçlü Kadınlar deprem üzerine bilinçlendirme semineri gerçekleştirdi

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaşanan acıların, travmaların hafifletilmesi konusunda bilgilendirme ve dayanışma amacıyla, İstanbul’u Sevenler Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Gül Şen'in ev sahipliğinde, Prof. Dr. Asiye Nuhoğlu Başkanlığında, Sosyolog, Psikolog ve İş Kadınları işbirliği ile “depremden sonra Kadın ve çocukların ruhsal durumları, zor dönem de umutları tekrar yeşertmek ” konulu deprem bilinçlendirme semineri Yeşilköy Crowne Plaza Hotel de yapıldı.

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Nejla Erdemini de katılım sağladığı program Prof. Dr.Asiye Nuhoğlu öncülüğünde düzenlenen seminerin moderatörlüğünü İstanbul’u Sevenler Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Gül Şen yaptı. Seminer programında ilk olarak Prof. Dr. Asiye Nuhoğlu depremden sonra yaşam, çocukların yaşamsal durumu konusunu ve depremde mağdur olan kadın ve çocuklar için kültür sanat anlamında yapılacak projeler üzerine konuşma gercekleştirdi.

Katılımcılar deprem bölgesinde sanat çadırı kurulması ve 10 ile 10 piyano gönderilmesi ile ilgili bir projeye karar bodrum escort bayan verdiler.

Daha sonra söz alan konuşmacılar deprem öncesi yapılacak hazırlıklar, deprem anında yapılması ve yapılmaması gerekenler ile deprem sonrası neler yapılması gerektiğini, ilk müdahale ve zamanlamanın önemini anlattılar.

Programa İş Kadınları Kadriye Olgar, Prof Dr. Evren Kutluay, Doç. Dr. Mine Mucur, Doç. Dr. Begüm Gökmen, Doç. Dr. Selen Çeliköz, Özlem Saraç, Sıdıka Çelik, Şefika Özgen, Pınar Simon deprem konusunda fikirlerini ve projelerini anlatarak gelecekte bu tür yardım organizasyonları için bir araya geleceklerini ve bu tür etkinliklerini artıracaklarını belirttiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.