https://playdotjs.com/

Neşe Torunoğlu’na taziye ziyareti

Maltepe kadın sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinden, Neşe Şairoğlu Torunoğlu’na taziye ziyareti.

Yaşam Yayın: 13 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 13.01.2024 15:42:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
270 okunma
Google News

Maltepe Erzurumlular Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Neşe Şairoğlu Torunoğlu’na eşinin vefatı nedeniyle Maltepeli kadın sivil toplum kuruluşları taziye ziyaretinde bulundu.

Neşe Şairoğlu Torunoğlu’nun eşi K.B.B.Dr. Yasin Tansel Torunoğlu 2 Ocak günü Karaca Ahmet Şakirin Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Küçükyalı Mezarlığı’nda toprağa verilmişti.

Neşe Şairoğlu Torunoğlu ziyaretle ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Maltepe Erzurumlular Vakfı’nda Eşimin vefatı nedeniyle Taziye ziyaretinde bulunan Maltepe Kadın Platform Başkanı Ayşe Karakuş, yönetim üyeleri Dilfinaz Özcan, Nedime Uğraş, Hayat Baysaling, Vahide Hatunoğlu, Asuman Çabuk, Fazilet Hatunoğlu,

Türk Anneler Derneği yönetimi Ayşe Güral, Mürüvvet Habalı,

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Güner Karabat, Seda Karaman, Engelsiz Yaşama Derneği adına Mürüvvet Habalı,

Biz Birlikte Güçlüyüz Platform adına Tülay Düztaş, Yaşamda İz Bırak Platformu adına Perihan Yüksel, Maltepe Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanı Gülay Özel dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca mazeretleri nedeniyle katılamayıp telefon, mesaj yoluyla duygularını paylaşan arkadaşlarıma da minnettarım. Acılar paylaşınca azalır, mutluluklar paylaşınca çoğalır ifadesi bu günlerde daha da anlam kazanıyor. Tüm dostlarıma acısız, kedersiz, sağlıklı ömürler dilerken kaybettiğimiz değerlilerimizinde mekanları cennet olsun inşallah..

Yüreğimizi yakan şehit evlatlarımıza da rahmet, Ailelerine sabır diliyorum. Haklarını helal ederler inşallah.."

#
Yorumlar (1)
Vahide HATUNOĞLU ULUBEYİ
13.01.2024 21:50
kaleminize Sağlık !.Bsk. Neşe hanıma ve güzel ev sahipliği yapan Erzurumlular Vakfı Yön.Krl.Baskanligina da teşekkür ederiz. Merhumun da mekanı cennet olsun inşallah.!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.