https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi “Şahlanış Gecesi”ne katıldı

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Şahlanış Gecesi” konserine katıldı

Siyaset Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 22:46:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
116 okunma
Google News

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Şahlanış Gecesi” konserine katıldı. Ekşi, sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ile birlikte “Ölürüm Türkiyem” şarkısını seslendirdi.

 

  Maltepe Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Şahlanış Gecesi” konseri Adalet Meydanı’nda binlerce kişiyi buluşturdu. Programa Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı ve vatandaşlar katıldı. Sanatçılar Mustafa Yıldızdoğan ve Alperen Kekilli’nin sevilen şarkılarını seslendirdiği konser, büyük ilgi gördü. Kadem Başkan, sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ile birlikte “Ölürüm Türkiyem” şarkısını söyledi.

  Programda konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe için projelerini anlattı.

“Sırtımızı gerçeklere dönersek yok oluruz”

  Deprem gerçeğine işaret eden Kadem Başkan, “Eğer biz deprem ve kentsel dönüşümde adımlar atmazsak, çok ciddi acılarla karşı karşıya kalırız. Daha dün Maraş depreminde 53 bin canımızı yitirdik. Deprem gerçeğine karşı şehirlerin dirençli yapılarla buluşturulması bir zorunluluk. Maltepemiz için de böyle. 35 bin bina var ilçemizde. Bunları 15 bin tanesi yaşlı yorgun yapılar. Bunları deprem mühendisi bir kardeşiniz olarak söylüyorum. Eğer bizler sırtımızı gerçeklere döner, geleceğimizi inşa etmeye kalkarsak yok oluruz. Yüzleşeceğiz ve hep birlikte yapılması gereken çalışmaları başaracağız” ifadelerini kullandı.

“31 Mart’ta kırmızı kartı göstereceğiz”

  Maltepe’de 15 yıllık kuraklık dönemini sonlandıracaklarını söyleyen Kadem Ekşi, “Bir tane çocuk parkı yok. 15 yıldır Maltepe’yi yönetenler utanmıyor musunuz. Gidin Fındıklı’ya, bir tane park var mı. Maltepe’de yaşam var diye afişleri asıyorsunuz, milyonları harcıyorsunuz. Ne yaşamı, kimin için yaşam. Millet iradesine sırtını dönenlere öyle bir tokat atacak ki bu millet. Kırmızı kartı onlara göstereceğiz. 31 Martta sandıkları siz patlatacaksınız. Bizi yok sayanlara, ayrıştıranlara öyle bir tok atacak ki bu millet, 1 Nisan’da şaka yaptığımızı zannedecekler” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.