https://playdotjs.com/

Pamuk şeker Kadem amcadan

Kadem Ekşi, Girne Mahallesi’nde semt pazarını ziyaretinde miniklere pamuk şeker ikram etti

Siyaset Yayın: 21 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 21.03.2024 22:58:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
82 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Pazar ziyareti sırasında parkta oynayan çocukları görünce pamuk şeker ve balon hediye etti.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir ile birlikte Girne Mahallesi’nde seçim çalışmaları gerçekleştirdi. Esnafları ziyaret eden Kadem Başkan, semt pazarına girerek pazarcılarla sohbet etti. Vatandaşların ve pazarcı esnafının derdini dinleyen Kadem Ekşi, projelerinin yer aldığı kitapçıkları dağıttı.

  Pazar alanının hemen yanında bulunan bir parka giden Kadem Ekşi, çocukların ilgisiyle karşılaştı. Miniklere pamuk şeker ve balon hediye eden Ekşi, birlikte fotoğraf çektirdi.

  Parkta çocuklarını oynatan velilerle konuşan Kadem Başkan, “Maltepe 15 yıldır ihmal edildi. Fındıklı mahallemizde bir tane park yok. Böyle bir şey olabilir mi. Annelerin çocukları ile birlikte rahat nefes alabileceği yeşil alanlara ihtiyacımız var. Maltepe’de bunların hepsini hayata geçireceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.