https://playdotjs.com/

Onursal Adıgüzel'den ilk bayramlaşma

Birim müdürleri ve çalışanlarla sohbet eden Ataşehir'in yeni başkanı Onursal Adıgüzel, birimlerin işleyişi hakkında da bilgi aldı.

Gündem Yayın: 06 Nisan 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 06.04.2024 22:32:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 1 dk.
80 okunma
Google News

Ataşehir’in yeni Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ramazan ayının son çalışma gününde belediye birimlerini ziyaret ederek belediye çalışanlarıyla bayramlaştı.

Tüm belediye birimlerini gezerek, çalışanların tek tek bayramını kutlayan Başkan Adıgüzel, işlem ve başvuru yapmak için Belediye binasında bulunan Ataşehirlilerin de bayramını tebrik etti.

Çalışma arkadaşlarına seslenen Başkan Adıgüzel “Yeni dönemde Ataşehirimiz için hep birlikte çok çalışacağız. İlçemizi bir adım öne taşımak için çok çaba göstereceğiz. Bunun için sizlerin de elinizden gelen tüm gayreti göstereceğinize inanıyorum. Hepinizin şimdiden Ramazan Bayramını kutluyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

Birim müdürleri ve çalışanlarla sohbet eden Başkan Adıgüzel, birimlerin işleyişi hakkında da bilgi aldı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.