https://playdotjs.com/

Babacan; "Birlikte başaracağız"

DEVA lideri Babacan, 28 Mayıs’ta, huzurun ve zenginliğin birlikte getirileceğini söyledi.

Siyaset Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 13:36:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
258 okunma
Google News

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın İstanbul programı başladı. DEVA İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen halk buluşmalarına katılan DEVA lideri Babacan, 28 Mayıs’ta düzenlenecek seçimlerin önemine vurgu yaparak, huzuru ve zenginliği birlikte getireceklerini söyledi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 28 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için İstanbul’a gelerek, Millet İttifakı’nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek topluyor.

Gençlerden Babacan’a sevgi gösterisi

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, il yönetimi ve ilçe teşkilatlarının çalışmalarına destek olmak için kente gelen Babacan’a gösterilen sevgi gösterileri dikkat çekti. Özellikle gençlerin DEVA lideri Babacan’a ilgisi gözlerden kaçmadı.

“Huzuru ve Zenginliği Beraberce Sağlayacağız”

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçimlerin ikinci turunda Millet İttifakı’nın ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kazanması halinde ekonomiden eğitime her alanda iyileşmenin olacağını kaydetti. Babacan, “İstanbul’dayız. Bu seçim, otoriterliği sandıkta yeneceğiz. Montaj videolarla vatandaşımızı aldatmaya çalışanları müsait yerde indireceğiz. Huzuru, barışı, zenginliği beraberce sağlayacağız. Kara kış mı, bahar mı? Baharın altına mührü basacağız.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.