https://playdotjs.com/

Yeni Fikirtepe’ye Yeni Mekan, Ganni Lounge

Kadıköy Fikirtepe Barış Sokak üzerindeki mekanda Türk ve dünya mutfağının en güzel örnekleri konuklarına sunuluyor.

Yaşam Yayın: 26 Kasım 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.11.2023 13:11:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 48 sn.
167 okunma
Google News

Türkiye’deki Kentsel Dönüşüm uygulamasının ilk örneği olan Kadıköy Fikirtepe bölgesi bundan böyle yeni mekanları ile de konuşulmaya başlandı.  

Modern mimari ve yapı teknolojisinin en son örneklerinin uygulandığı bölgede birbirinden iddialı mekanlar da ortaya çıkmaya başladı.

Bu mekanlardan biri de, Ganni Lounge markasıyla hizmet veriyor. Barış Sokak üzerindeki mekanda Türk ve dünya mutfağının en güzel örnekleri konuklarına sunuluyor.

Aynı zamanda kafetarya konsepti de bulunan Ganni Lounge için, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu müdavimler bile oluşmuş durumda.

Bölgenin yerleşim yapısının büyük çoğunluğunun mavi yakalılar ve yabancı misafirlerden oluşuyor olması nedeniyle mekanın müşterileri arasında yabancılar da yer alıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.