https://playdotjs.com/

Kenan Otlu görevi devraldı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin yeni Maltepe İlçe Başkanı olan Kenan Otlu, “Maltepe’ye karşı yapılacak her türlü yanlışla mücadele edeceğiz” dedi.

Yayın: 27 Ağustos 2023 - Pazar - Güncelleme: 27.08.2023 15:09:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
684 okunma
Google News

CHP Maltepe ilçe başkanlığına seçilen Kenan Otlu, yeni seçilen yöneticiler, il delegeleri ve partililerin katıldığı bir törenle görevi eski başkan Ali Cengiz Erol’dan devraldı.

Devir teslim törenine Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Yahya HanBeşiktaş Belediye Meclis Üyesi ve CHP İstanbul İl Başkan Adayı Selçuk Sarıyar ve Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi Rıza Gül de katıldı.

CHP İstanbul İl Başkan Adayı Selçuk Sarıyar, seçim sürecini başından beri Kenan Otlu’nun yanında olduklarını belirterek, “Gençlik kollarından yetişen Kenan Otlu başkanın bu göreve gelmesi bizlerin övünç kaynağıdır. Kendisini bir kez daha kutluyorum” dedi.

Devir teslim töreninde konuşan Ali Cengiz Erol, birlikte çalıştığı yönetim kuruluna, gençlik ve kadın kolları ile kolları ve parti emekçilerine seçim dönemindeki çalışmaları için bir kez daha teşekkür etti. Ali Cengiz Erol, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Belediye Meclis üyelerine de parti çalışmalarına sundukları katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Ali Cengiz Erol şunları söyledi; “Maltepe örgütü iddialı hırslı ve kararlıdır. İlçe kongresi seçim sürecinde herkesin özgürce oy kullanması için ilçe başkanı olarak çaba sarf ettim. Başkanlığa seçilen Kenan Otlu kardeşimi kutluyorum. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan koltuktan güç almak değil çalışmalarıyla koltuğa değer katmaktır. Kenan Otlu kardeşimin de bu koltuğa değer katacağına inanıyorum. Kenan Otlu ve yeni yönetimi kutluyorum.”

CHP Maltepe’nin yeni ilçe başkanı Kenan Otlu ise şunları söyledi;

Bir yarışa girdik, bu yarış Cumhuriyet Halk Partisi’ni diğer partilerden ayrı kılan bir özelliktir. Eleştirler olabilir ama Cumhuriyet Halk Partisi kongreleri demokrasinin olmazsa olmazıdır. İçimizdeki yarış tamamlandı.

Bundan sonraki mücadelemiz gençlerin festivallerini yasaklayanlarladır. Kadınları hedef alıp sokaklarda katledenlerledir. Bundan sonraki mücadelemiz ekonomik şartları ağırlaştırarak halkımızı bu şartlar altında ezen AKP iktidarı iledir.

 Cumhuriyet Halk Partisi, İçişleri Bakanlığına dilekçe verilerek kurulmadı. Otel lobilerindeki görüşmelerle kurulmadı. Cumhuriyet Halk Partisi savaş meydanlarında kuruldu.

Bu önemli partinin mücadelesini hep birlikte veriyoruz.

Genç bir kardeşiniz olarak zulmün karşısında Maltepe’nin bayrağını göklere çıkartacağız. Bugünden sonra ortaya koyacağımız siyasi tavır örgütün iradesi ve ön seçim yönünde olacaktır. Maltepemizin dışarıdan kurtarıcı aramasına gerek yok. Maltepe, milletvekili adaylarını belirlerken kimsenin ikametgahını buraya taşımasına gerek yok diye düşünüyoruz. Maltepe kendi belediye başkanı adayını da belirler milletvekili adayını da belirler.

Benim Maltepe’ye borcum var borcumu ödemek istiyorum demiştim. Beni Maltepe tarihinin en genç ilçe başkanı yaptınız. Ben de Maltepe’ye borçlarımı ödemeye söz veriyorum.

Sadece Cumhuriyet Halk Partisi’ne değil tüm Maltepe’ye karşı borcumuz var. Maltepe’ye karşı yapılacak her türlü yanlışla savaşacağız. Doğasından, sosyal hayatına kadar her alanda Maltepe’yi savunacağız. Kadınıyla erkeğiyle genci ve yaşlısıyla tüm Maltepelilerin dertlerine derman olmak için mücadele edeceğiz.”

CHP’nin yeni ilçe yönetiminde şu isimler yer aldı

Erdoğan Bayrakoğlu, Ali Rıza Bulut, Adile Çınar, Mehmet Erdoğan, Cansu Eren, Kenan Eren, Zeynel Esenboğa, Mert İnal, Mustafa Kaldı, Nibin Karslı, Umutsan Kaya, Dila Metin, Ahmet Şahin, Cem Taş, Semiha Temürcü, İlker Kaan Ünal, Fatma Yalçın, Songül Zorhap

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.