https://playdotjs.com/

"Maltepe survivor parkuru gibi"

CHP’li kadın Maltepe Belediyesi’ni Kadem Başkan’a şikayet etti. “Kaldırımlar survivor parkuru gibi, 30 senedir yenilenmedi”

Yayın: 11 Mart 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 11.03.2024 11:35:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
68 okunma
Google News

 

  CHP’li kadın Maltepe Belediyesi’ni Kadem Başkan’a şikayet etti. Oğlunun bozuk kaldırımlar nedeniyle ayağını kırdığını söyleyen kadın, “Kaldırımlar survivor parkuru gibi. 30 senedir bu kaldırımlar yenilenmedi” dedi.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Altıntepe Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Maltepe için projelerini anlatan Kadem Başkan, esnafın ve vatandaşların desteğini istedi.

“Kaldırımlar survivor parkuru gibi”

  Ziyaretler sırasında Kadem Başkan’ın yanına yaklaşan ve CHP’li olduğunu söyleyen bir kadın, mevcut belediye yönetimini şikayet etti.

  Küçükyalı’da 60 yıldır ikamet ettiğini söyleyen kadın, “Bizim kendi belediyemiz vardı. 79 ihtilalinden sonra Maltepe’ye bağlandık. Biz Maltepe ağır geliyorsak belediyemizi geri versinler. Benim oğlum şu kadarcık çukurda bileğini kırdı. 30 senedir bu kaldırımlar yenilenmedi. Kaldırımdan inin bir yürüyün,  survivor parkuru gibi. Ben CHP’liyim. Belediye başkanımızdan hiç memnun değilim. Sadece CHP olduğu için oyumuzu verdik. Küçükyalı’ya hiçbir hizmet yapmadı” ifadelerini kullandı.

“Lütfen artık iş yapacak biri gelsin”

  Kadem Ekşi ise Maltepe’ye yapacağı projeleri anlatarak CHP’li kadının desteğini istedi.

Bir başka kadın seçmen ise, “Kararsızım şu anda. Küçükyalı bu kesiminde hiçbir icraat yok. Kaldırımlarda yürüyemiyoruz. Bir yaşlı komşumuz kaldırımlardaki bozukluklar nedeniyle düştü. Şimdi evinden çıkmaya korkuyor. Gerçekten iş yapacak biri gelsin lütfen. Belediyecilikte partizanlığın olmaması gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kadem Başkan Maltepe’de değişim ve dönüşümü başlatacaklarını söyleyerek, vatandaşların yerel seçimlerde desteğini istedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.