https://playdotjs.com/

M'LIFE sizleri bekliyor

Türkiye'nin en inovatif firması iş fırsatlarıyla M'LIFE sizleri bekliyor

Ekonomi Yayın: 29 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 29.03.2023 09:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
529 okunma
Google News

Magicals Life (M'LIFE) İş Fırsat Toplantısı, İstanbul Maltepede Days otelde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda, katılımcılara bir Türk Network Marketing firması olan Magicals Life'ın tanıtımı, kuruluş hikayesi, vizyonu ve misyonu aktarıldı.

Kurulmasının üzerinden az bir süre geçen M'LIFE firması şimdiden bir çok üyeye ulaşırken, toplantıya kendi ayakları üzerinde durmak isteyen kadınlarda katılım sağladı.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan M'LIFE Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nagihan Akkeçeli, "Ben, ailem ve ekibim bir hayal kurduk ve bu yola beraber çıktık. Şimdiden bu yola çıkmanın ve birlikte varacağımız noktanın heyecanını yaşıyorum" diyerek duygu ve düşüncelerini anlattı.

Türkiye'deki Network firmalarında çalışan kadınların fazlasıyla çalıştığını belirten Akkeçeli, bu çalışmanın karı olan yüzde 60'lık dilimin yabancı firmalar tarafından alındığını, kurmuş oldukları M'LIFE firması ile pastanın büyük olan diliminin ülkemizde kalmasını sağlayacağını kaydetti.

Bizim insanımız her şeyin en iyisini hak ediyor diyen Akkeçeli, bu yüzden M'LIFE markasını herkese önermeleri gerektiğini de vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.