https://playdotjs.com/

Maltepe HEM, depremzedenin yanında

Maltepe Halk Eğitimi Merkezi Maltepe’de geçici olarak ikamet eden depremzedelere destek için durmadan çalışıyor.

Gündem Yayın: 14 Şubat 2023 - Salı - Güncelleme: 14.02.2023 19:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
449 okunma
Google News

Ülkemizi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından hemen yardım çalışmalarına başlayan Maltepe Halk Eğitimi Merkezi ilk günlerde toplanan yardım malzemelerini Kaymakamlık tarafından kurulan Maltepe Deprem Yardımı Merkezi’ne göndererek yardım kampanyasına katıldı.

Maltepe Halk Eğitimi Merkezi öğretmen, usta öğretici ve kursiyerleri şimdilerde ise Maltepe’de geçici olarak ikamet eden depremzedelere destek için durmadan çalışıyor. 

Kurum bünyesinde kurulan bir komisyon, çalışmaları organize ediyor. Öğretmenler ,usta öğreticiler ve kursiyerler bu yardım kampanyasında gönüllü olarak yer alıyor.

Ziyaret ettiğimizde kurumun çok amaçlı salonunda hummalı bir çalışma vardı. Yardımsever Maltepeliler akın akın yardım malzemelerini buraya getiriyor. Kurum gönüllüleri de yardımları ayırarak adeta bir alışveriş merkezi hassasiyetiyle askılara kutulara yerleştiriyor ve buraya gelen depremzedeler ihtiyaçlarına kolayca ulaşıyor.

Biz de Maltepe Halk Eğitimi Merkezi’ni bu hassasiyetleri nedeniyle kutluyor ve Maltepelilerin çevresindeki depremzedeleri Maltepe Halk Eğitimi Merkezi çok amaçlı salonuna yönlendirmelerini rica ediyoruz.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.