https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi sporcularla buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’den spor kulüplerine ziyaret

Yayın: 02 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 02.03.2024 15:43:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 52 sn.
78 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Esenkent ve 1923 Esenkent Spor Kulüplerini ziyaret etti.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim çalışmalarını spor kulübü ziyaretleri ile sürdürdü. Ekşi, Esenkent Spor Kulübü ve 1923 Esenkent Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Başkanlar Mehmet Karaağaç ve Selçuk Tatlıtürk ile sohbet eden Ekşi, amatör spor kulüplerinin sıkıntılarını dinledi.

  Maltepe’deki 17 amatör spor kulübünün saha ve tesis sıkıntısı olduğunu belirten Kadem Ekşi,  Botanik Park projesinde amatör spor kulüplerine de yer vererek sıkıntıları çözeceklerini söyledi.

  Gençlerin spor sayesinde kötü alışkanlıklardan kurtarılarak hayata tutunduğunu vurgulayan Ekşi, amatör spor kulüplerine destek vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.