https://playdotjs.com/

Refah’tan AK Parti’ye katılım

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Erol Karakoç, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti’ye katıldı

Yayın: 28 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 28.02.2024 08:26:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
147 okunma
Google News

Yeniden Refah Partisi Maltepe İlçe Başkanı Erol Karakoç, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partisinden istifa ederek Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’ye destek vermek üzere AK Parti’ye katıldı.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’ye Yeniden Refah Partisi’nden büyük destek geldi. Yeniden Refah Partisi Maltepe İlçe Başkanı Erol Karakoç, yönetimi ve yüzlerce partili ile birlikte partisinden istifa etti. AK Parti’ye geçen Erol Karakoç ve partililer, Kadem Ekşi’ye destek verdi. AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle Erol Karakoç ve partililere rozetleri takdim edildi.

  Cumhur İttifakı Ak Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, yeni partililere rozetlerini taktı.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, desteklerinden ötürü Erol Karakoç ve arkadaşlarına teşekkür ederek, “Çok iş yapacağız. Çok önemli projelerle vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracağız. Yaşam kalitemizi yükselteceğiz. Bunları yaparken ‘önce insan’ diyeceğiz. Bu kutlu yolculuğa destek verdiniz teşekkür ediyorum. Yeniden Refah Partisi’nin İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin bu desteği tarihi bir destektir. Bunu Maltepe tarihi yazacaktır. Allah’ın izni ile 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız. Millet iradesini yok sayanlara kırmızı kartı göstererek onları süpürüp atacağız” dedi.

  Törende konuşan Erol Karakoç “Hep birlikte olacağız, gücümüzü birleştireceğiz. Kadem Başkanla birlikte Maltepe’yi daha iyi yere getirmek için var gücümüzle çalışacağız inşallah. Yüreği temiz, kalbi büyük olan Kadem Başkanımız bu Maltepe’ye güzel şeyler yapacağına yürekten inandım. İnandığım için buraya geldim” ifadelerini kullandı.

   Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ise AK Parti’ye katılan Erol Karakoç ve arkadaşlarına “Hoş geldin” diyerek “Maltepe için derdimiz aynı, beklentilerimiz aynı. Bu kutlu yolculukta bizlere yol arkadaşlığı yaparak bundan sonraki süreçte inşallah Maltepe’nin makus talihini değiştireceğiz” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.