https://playdotjs.com/

Namık Kemal Zeybek’in ATA Partisi’ne destek.

CHP'den 24. Dönem Bayburt Milletvekili Adayı olan Hacı Dursun Yaşaroğlu, yeni parti açıklaması yapan Namık Kemal Zeybek’e destek işareti verdi

Siyaset Yayın: 30 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 30.06.2023 01:15:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
399 okunma
Google News

Maltepeli iş insanı Dursun Yaşaroğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde CHP'den Bayburt Milletvekili Adayı da olan Hacı Dursun Yaşaroğlu, TİM-SE yönetim kurulu üyeliği, Bayburt Vakfı yönetim kurulu üyeliği görevlerinde de bulundu.

Siyasetçi ve iş insanı kimliğiyle öne çıkan Hacı Dursun Yaşaroğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “6 değil gerekirse 16 parti ile ittifak kurabiliriz söylemlerinin yanında olduğunu belirterek, “Umutsuzluk bizim milletimize yakışmaz. Ye yapılacaksa ne kazanılacaksa hep birleşe birleşe olacak bunun başka çaresi de yok” dedi.

Turgut Özal döneminin Kültür bakanlarından hukukçu Namık Kemal Zeybek’in parti kurma çalışmaları ile ilgili görüşlerini de açıklayan Hacı Dursun Yaşaroğlu bu konuda da şunları söyledi;

“Bilindiği gibi sayın bakan geçtiğimiz günlerde yapığı bir açıklama ile, milliyetçilerin yakın zaman içerisinde yeni bir parti kuracağını partinin isminin de ATA Partisi olacağını açıklamıştı. Sayın Zeybek açıklamasında, ‘ATA PARTİ, ülkemizin içine sürüklendiği çıkmazdan kurtarılarak, Türklüğün binlerce yıllık geçmişindeki üstünlüklere ulaşması için; ATA’nın ortaya koyduğu Türk Devrimini bilinçle benimseyen, çağın gereklerine göre yenileyerek, ‘Yeniden Türk Devrimi’ tasarlaması ile yola çıkanların buluştuğu partidir’ ifadelerini kullanmıştı. Bakan  beye çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Farklı siyasi partilerde, farklı siyasi görüşlerde olsak da sayın bakanımız Namık Kemal Zeybek, bu ülkenin değerlerindendir. Ülkeye önemli hizmetleri geçmiş siyaset insanı ve devlet adamıdır. Bu nedenle kendisini çıkmış olduğu yolda gönülden destekliyoruz.”

Yorumlar (2)
Kemal BAYRAM
30.06.2023 04:47
Allah yar ve yardımcınız olsun Başarılar tebrik ediyorum.
hdy3469@hotmail.com
30.06.2023 01:42
Sn Bakana ve Maltepe'de iş ve siyaset dünyasının duayeni Hacı Dursun YAŞAROĞLU'na Başarılar Diliyoruz... Birleşe Birleşe Kazanacağız.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.