https://playdotjs.com/

Yılmaz Gülümser’den sükunet çağrısı

Vatanseverler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser, seçim sürecinde tüm partileri aklı selime davet etti

Siyaset Yayın: 11 Mart 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 11.03.2023 10:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
272 okunma
Google News

Seçim tarihinin 14 Mayıs olarak belirlenmesi nedeniyle bir basın açıklaması yapan Vatanseverler Partisi Genel Başkanı Yılmaz Gülümser, başta kendi teşkilatı olmak üzere, bütün siyasi partilerin mensupları ve vatandaşları seçim süreci boyunca tahriklere kapılmamaya davet etti.

Yılmaz Gülümser basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“Türkiye çok önemli bir seçim sürecine giriyor. Tüm ülkemizi büyük bir üzüntüye boğan asrın felaketi Kahramanmaraş depremi nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumun seçim sürecinde kötü niyetli çevrelerce kullanılabilir olmasından endişe ediyoruz. Bu nedenle Vatanseverler Partisi teşkilatları başta olmak üzere bütün siyasi partilerimizin yönetici ve mensuplarını aklı selim içinde davranışa davet ediyoruz. Elbette bütün siyasi partilerimizin yöneticilerinin de aynı görüşte olduklarını düşünüyoruz. Tahriklere kapılmadan güvenli ve barış içinde bir seçim süreci yaşanması dileğiyle 14 Mayıs seçimleri vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun diyoruz.

Aziz Türk Milletimizin teveccühünün yansıdığı sandıktan çıkacak resmi seçim sonuçları ne olursa olsun millet olarak saygıyla karşılayacağımıza inancımız sonsuzdur.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.