https://playdotjs.com/

Maltepe’de Şahlanış heyecanı yaşandı

Maltepe’de Ülkü Ocaklaraı Maltepe Şubesi'nin düzenlediği “Şahlanış Gecesi” Büyük İlgi Gördü

Sanat Yayın: 03 Mart 2024 - Pazar - Güncelleme: 03.03.2024 23:12:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 4 dk.
180 okunma
Google News

Maltepe, Cumhur İttifakı AK Parti'nin belediye başkan adayı Kadem Ekşi'nin de katılımıyla Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen "Şahlanış Gecesi"ne ev sahipliği yaptı. Adalet Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlik, siyaset ve müzik dünyasını bir araya getirirken, ilçenin geleceğine dair birlik ve beraberlik mesajlar verildi.

Maltepe Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Şahlanış Gecesi” konseri Adalet Meydanı’nda binlerce kişiyi buluşturdu. Programa Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir, MHP Maltepe İlçe Başkanı Can Ildırı ve vatandaşlar katıldı.

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Ülkü Ocakları’nın düzenlediği “Şahlanış Gecesi”nde sahneye çıktı. Sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan ile birlikte “Ölürüm Türkiyem” şarkısını seslendiren Ekşi, katılımcılardan büyük alkış aldı. Adalet Meydanı’nda gerçekleşen ve binlerce kişiyi bir araya getiren etkinlikte, siyaset ve müziğin iç içe geçtiği anlar yaşandı.

Maltepe’de Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen “Şahlanış Gecesi”nde Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi ve sanatçı Mustafa Yıldızdoğan’ın performansı ve gelecek vaatleri ile dikkat çekti.

Doğan: “Türk Gençliği Yürüdükçe Zalimleri Şaşkına Çevirecektir”

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alpaslan Doğan, geceye katılanlara birlik mesajları verdi. Türkiye’nin geleceği ve gençliğin önemi üzerinde duran Doğan, “Tıpkı Ergenekon’da demir dağı erittiği gibi, Türk gençliği yürüyecek ve zalimleri şaşkına çevirecektir” ifadelerini kullanarak, Türkiye’nin aydınlık geleceğine olan inancını vurguladı.

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alpaslan Doğan, geceye katılanlara birlik mesajları verdi.

Demir: “Maltepe’deki Çöküş Sürecini Sonlandıracağız”

Maltepe Ülkü Ocakları Başkanı Yasin Demir ise Maltepe’nin mevcut durumuna dikkat çekti ve Cumhur İttifakı adayı Kadem Ekşi ile birlikte ilçenin çehresini değiştireceklerini söyledi. Demir, “Maltepe’deki 15 yıllık çöküş sürecini Kadem başkanımızla bitireceğiz” diyerek, değişim için güçlü bir irade ortaya koydu.

Ekşi: “Deprem Gerçeğiyle Yüzleşmeliyiz”

Kadem Ekşi, Maltepe’nin karşı karşıya olduğu sorunlara ve çözüm önerilerine değindi. Deprem gerçeği ve kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Ekşi, “Eğer bizler sırtımızı gerçeklere döner, geleceğimizi inşa etmeye kalkarsak yok oluruz. Yüzleşeceğiz ve hep birlikte yapılması gereken çalışmaları başaracağız” şeklinde konuştu. Ekşi ayrıca, Maltepe’de yaşanan sorunlara ve çözüm yollarına dair planlarını katılımcılarla paylaştı.

Deprem gerçeği ve kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Ekşi, “Eğer bizler sırtımızı gerçeklere döner, geleceğimizi inşa etmeye kalkarsak yok oluruz” dedi.

31 Mart Mesajı

“31 Mart’ta kırmızı kartı göstereceğiz”

Maltepe’de 15 yıllık kuraklık dönemini sonlandıracaklarını söyleyen Kadem Ekşi, “Bir tane çocuk parkı yok. 15 yıldır Maltepe’yi yönetenler utanmıyor musunuz. Gidin Fındıklı’ya, bir tane park var mı. Maltepe’de yaşam var diye afişleri asıyorsunuz, milyonları harcıyorsunuz. Ne yaşamı, kimin için yaşam. Millet iradesine sırtını dönenlere öyle bir tokat atacak ki bu millet. Kırmızı kartı onlara göstereceğiz. 31 Martta sandıkları siz patlatacaksınız. Bizi yok sayanlara, ayrıştıranlara öyle bir tok atacak ki bu millet, 1 Nisan’da şaka yaptığımızı zannedecekler” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.