https://playdotjs.com/

19 Mayıs Maltepe’de kutlandı

Maltepe'de 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde çelenk sunumunun ardından Halit Armay Anadolu Lisesi öğrencileri kutlamalara renk kattı

Yayın: 21 Mayıs 2023 - Pazar - Güncelleme: 21.05.2023 11:03:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 2 dk.
308 okunma
Google News

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Maltepe’de törenlerle kutlandı. Maltepe’de ilk tören Maltepe Handan Hayrettin Yelkikanat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Atatürk Anıtı önünde yapıldı. Törene Maltepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Seyfi Güneysu, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, AK Parti Maltepe adına Teşkilatlanma Başkanı Yusuf Alemdar ile Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Ötügen, MHP Maltepe İlçe Başkanı Ömer Lefzan, İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, siyasi parti yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, gaziler, öğrenciler, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

İkinci tören Kadir Has Lisesi Anadolu Spor Salonunda yapıldı. Buradaki törene ise Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Aydemir, MHP Maltepe İlçe Başkanı Ömer Lefzan, okul müdürleri, öğrenciler öğretmenler ve veliler katıldı. Buradaki törende Halit Armay Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı program sergilendi. Programda ilk olarak 19 Mayıs Oratoryosu okundu. Ardından karate, judo, jimnastik, ve güreş gösterileri yapıldı. Halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisinin ardından program ödül töreniyle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.