https://playdotjs.com/

U11 – U12 Sömestr Kupası Turnuvası Kartal’da Başladı

Kartal Belediyesi ve Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği (KASK) işbirliği ile düzenlenen U11 – U12 Sömestr Kupası Turnuvası, Kartal Atalar Spor Kompleksi’nde başladı.

Spor Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 13:15:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 3 dk.
93 okunma
Google News

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün sömestr tatili nedeniyle Kartal Amatör Spor Kulüpleri Birliği (KASK) ile gerçekleştirdiği turnuva; Altınordu ve Bulvarspor U11 – U12 takımları arasında yapılan ilk maç ile başladı.

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Deniz Şahin, katılımcı kulüplerin başkanları ve her iki takımın kaptanlarının gerçekleştirdiği başlama vuruşu ile start alan turnuvaya, 12 ayrı kulübün U11 – U12 takımları katıldı.

Yağmura rağmen kıyasıya mücadele eden Altınordu ve Bulvarspor takımlarının karşılaştığı maçın devre arasında ise Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, takımları ziyaret etti.

Toprak sahadan spor kompleksine…

Yoğun programına rağmen turnuvayı ziyaret ederek sporcu çocuklarla buluşan Başkan Yüksel, kendisinin de 11, 12’li yaşlarında, bu alanın toprak saha olduğu dönemde arkadaşlarıyla maç yaparak top koşturduğunu söyledi.

Kendisin de ter döktüğü bu alana yatırım yaparak çocukların ve gençlerin yanı sıra herkesin spor yapabildiği bir merkeze dönüştürmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Yüksel, mücadele edecek tüm kulüplere başarılar diledi.

Sporcuların aileleri ile de görüşen Kartal Belediye Başkanı, maç sıralarının gelmesini bekleyen çocuklarla da sohbet etti.

2012 – 2013 doğumlu sporcuların katıldığı U11 – U12 Sömestr Kupası turnuvası, 4 grup halinde oynanan maçlar ile başladı. Gruplardan çıkan ilk iki takımların eleme usulü ve ardından çeyrek, yarı final maçlarını oynayacakları turnuvanın final maçı ve kupa töreni ise Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Final karşılaşmalarının ardından en iyi 3 takım ödüllendirilecek.

Turnuvaya katılan takımlar ise şöyle; Altınordu, Kartalpaşa, Bulvarspor, Çavuşoğlu, Atlas, Cevizli Gençler Gücü, Yakacık, Atalar, Kartal Yuvası, Soğanlık, Çavuşoğlu Spor 2. Takım, Marmara Karayolları.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.