https://playdotjs.com/

Çalışa çalışa kazanacağız

CHP İstanbul Maltepe Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Dursun Yaşaroğlu, "CHP olarak yerel seçimlerde Maltepe 18 mahallede oylarımızı artırarak İBB meclisinde çoğunluğu da almak zorundayız" dedi.

Siyaset Yayın: 09 Kasım 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.11.2023 21:39:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
167 okunma
Google News

Maltepe Belediye Başkanlığı için 30 Ağustos’ta aday adaylığını  “Maltepe’yi Maltepeliler yönetecek” sloganıyla açıklayan Hacı Dursun Yaşaroğlu, CHP’de kurultay sürecini ve yaşanan değişim sürecini değerlendirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’ndeki değişim talebinin partinin tüm kademelerinde il ve ilçe örgütlerinde önemli bir karşılık bulduğunu ve delegelerin iradesiyle büyük değişimin ilk adımlarının atıldığını vurgulayan Yaşaroğlu şunları söyledi;

“CHP 38.Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi seçiminden 648 oy alarak birinci sırada çıkan  İstanbul 2. Bölge Milletvekilli Gökan Zeybek vekilimize başarılar diliyorum. Sayın Gökan Zeybek vekilimizin çalışma ekibinde olmak başka bir ayrıcalıktır.

Ancak parti içi bu bayrak değişimine iktidar olmuş gibi sevinmeyi de erken bulduğumu belirtmek isterim. Önümüzde çok önemli bir sınav var. Yaklaşan yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile 30’a yakın ilçe belediyesini kazanmak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunluğu elde etmek gibi bir sorumluluğumuz var.

Bunu başarmadan sevinç gösterilerinin zamansız olduğunu vurgulamak isterim. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ülkemizin de ihtiyacı olan değişimi tam gerçekleştirmenin ilk adımının 2024 yerel seçimleri olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.

Durmak yok mücadeleye devam anlayışıyla önce Maltepe sonra İBB’de seçimi kazanmak için Maltepe’nin 18 mahallesinde ara vermeden özveriyle çalışmak Maltepe’de yaşayan tüm CHP’lilerin görevi olduğu düşüncesiyle yol arkadaşlarım ve partililerime başarılar diliyorum.”

 

Yorumlar (1)
Maltepe seçmeni
09.11.2023 22:25
Çalışa çalışa kazanacağız harikasınız böyle genç insanlar önü açılmalı Allah yardımcınız olsun artık akp bu milleti kurtarın umudumuz var.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.