https://playdotjs.com/

İYİ Parti Maltepe iftarda buluştu

İYİ Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Dursun Çolak, “14 Mayıs günü iki bayram arasında en güzel bayramı yaşayıp Millet İttifakı iktidarına ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi

Siyaset Yayın: 17 Nisan 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 17.04.2023 14:57:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 4 dk.
264 okunma
Google News

İyi Parti Maltepe İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programı partililer ve davetlilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar’ın ev sahipliğindeki iftar yemeğine Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, İYİ Parti 1. Bölge Milletvekili Adayı Dursun Çolak, İyi Parti İstanbul 1.Bölge Teşkilat Başkanı Kader Ertuğrul ve İYİ Parti İBB Meclis Üyesi Uluer Kaya’nın yanı sıra partililer ve Maltepe’deki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İftar programında konuşan İYİ Parti Maltepe İlçe Başkanı Yağız Bayraktar, “Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesinde Millet İttifakı olarak çok çalımamız gerektiğini biliyoruz. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Başbakan olduğu günlere ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Ayrıca  dostlarımızın milletvekili olduğu ve özelikle Maltepe’nin evladı Dursun Çolak abimizin milletvekili olduğunu günlerin özlemiyle hepiniz iftar davetimize hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın selamlarını iftara katılanlara ileten Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu 14 Mayıs seçimlerinin önemine değinerek, şunları söyledi. “Bu seçimlerin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Millet İttifakı olarak Türkiye’nin huzur ve refaha kavuşması için bu seçimleri mutlaka kazanmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Tüm Türkiye’ye Ramazan ve Kurban bayramları arasında 14 Mayıs’ta üçüncü bir bayram yaşatmak için hepimize çok önemli görevler düşüyor. Türkiye’yi demokrasiye kavuşturmak için birliğimizi ve beraberliğimizi devam ettirmemiz dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum.”

İYİ Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen program nedeniyle Ankara’da bulunan İYİ Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili Adayı Dursun Kılıç, Genel Başkan Meral Akşener’den aldığı özel izinle iftar programına yetişmek için geldiğini belirterek şunları söyledi;

“Savaş Başkanımın da söylediği gibi 14 Mayıs günü iki bayram arasında en güzel bayramı yaşayıp Millet İttifakı iktidarına ulaşacağımıza inanıyoruz.  Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi ve sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Başbakan olmasıyla Türkiye’ye yeni bir umut getireceğiz. Ülkeyi refaha ve huzura kavuşturacağız.

53 yıllık Maltepeliyim. 6 yaşında geldim Maltepe’nin ekmeğini yiyorum. Buraya hizmet etmek boynumun borcu

Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Adaylarımız seçmenin huzuruna çıkacak. Seçmene söylediğim her şeyin arkasında olduk. Sayın genel başkanımız partimizin kurulduğu ilk günden beri ülkeyi karış karış dolaşarak vatandaşın dertlerini ilk ağızdan dinledi ve grup toplantılarında bunları iktidarın gözüne sokarcasına anlattı. Önce duymazdan geldiler ama sonraları genel başkanımızın ısrarıyla ve önerilerimizi uygaulamak zorunda kaldılar.

Yapılanların seçim yatırımı göstermelik icraatlar olduğunu biliyoruz ve bunu vatandaşa anlatmamız gerekiyor. 20 yıl boyunca ülkeye bir şey verememiş bir iktidarın bir 5 yıl daha istemesinin anlamsız olduğunu, artık milletimizin bir 5 yıl daha sıkıntı ve yoksulluk içinde yaşamaya tahammülü olmadığını biliyoruz.

Zaman kısıtlı seçime çok az bir zamanımız kaldı. Bir Maltepeli olarak ilçemin Ankara’daki temsilcisi olmak istiyorum ve bunun için de vatandaşlarımızın desteğini talep ediyorum. Bugüne kadar milletvekili olmadığım halde İstanbul ve Maltepe için yaptıklarım ortada. Milletvekili olduktan sonra çok daha iyilerini yapacağımın sözünü bir kez daha sizlerin huzurunda tekrarlıyorum.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.