https://playdotjs.com/

Yeşilay Maltepe’de nöbet değişimi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Maltepe Şubesi Başkanı Serdar Denizmen oldu

Gündem Yayın: 05 Şubat 2023 - Pazar - Güncelleme: 05.02.2023 11:32:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
239 okunma
Google News

Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Maltepe Şubesi Olağan Kongresi gerçekleştirildi.Kongrede Şube Başkanı Adem Şimşek görevini Serdar Denizmen'e devretti.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede Yeşilay'ın misyonu anlatılırken, Şube yönetiminin  bağımlılıkla mücadele konusunda yapılan çalışmalarda anlatıldı.Alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıkları ile mücadelede önleyici ve rehabilite edici halk sağlığı ve savunuculuk çalışmaları yürüten bir sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Yeşilay Cemiyeti, Maltepe Şubesi Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Maltepe SGK Erol Olçak Kompleksinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda Divan başkanlığına Tülin Sayın’ın  üyeliklere Mustafa Şenel ve Nazmiye Arduç seçildiler.

Selamlama konuşmasını yapan Maltepe AK Parti ilçe Başkanı Erdoğan Akkaya,Yeşilay’ın Türkiye Cumhuriyeti’nden daha eski bir yapı olduğunu hatırlattı Maltepe AK Parti ilçe Başkanı Erdoğan Akkaya   samimi ve fedakarca çalışan bir kuruma herkesin destek vermesi gerektiğini ifade ederken,gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 Tek liste ile seçime giren Maltepe Yeşilay Şubesinin yeni yönetim kurulu ise şu şekilde sonuçlandı

Başkan Serdar Denizmen; Yönetim kurulu üyeleri; Suat Özaslan, Nazmiye Arduç, İlknur Burak Günay, Yakup Yıldız yer aldı.

Maltepe SGK Erol Olçak Kompleksinde düzenlenen kongreye Ak Parti İstanbul Milletvekili Fatih Denizolgun, Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya, siyasiler ve Yeşilay gönüllüleri katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.