https://playdotjs.com/

Gülsuyu'nda Kadem Ekşi'ye büyük ilgi

Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Gülsuyu Mahallesi esnafının sıkıntılarını dinledi

Siyaset Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 11:11:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
89 okunma
Google News

 

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Gülsuyu’nda esnafın sıkıntılarını dinledi. Ekşi, seçimlerden sonra kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla başlayacaklarını söyledi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Gülsuyu Mahallesi’nde AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Erdoğan Akkaya ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

  Esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Ekşi, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi. Yıllardır kentsel dönüşüm bekleyen mahalle sakinlerine müjde veren Kadem Ekşi, seçimlerin ardından güvenlik konutların inşa edilmesi için vakit kaybetmeden girişimlere başlayacaklarını söyledi.

  Ziyaretler sırasında büyük ilgi gören Ekşi, esnafla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kadem Ekşi gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu dile getirerek “Belediye başkanı olduğumda bu teveccühünüze kayıtsız kalmayacağım ve mahallenizle ilgili sorunları ivedilikle çözeceğim” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.