https://playdotjs.com/

Kadem Ekşi'ye meşaleli karşılama

Zümrütevler Mahallesi'nin Bitlisli gençleri Kadem Başkan’ı meşalelerle karşıladı

Siyaset Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 23:47:00
Editör - İsmet Akkoç
Okuma Süresi: 2 dk.
66 okunma
Google News

Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bitlislilerle buluştu. Gençler tarafından meşalelerle karşılanan Kadem Başkan, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

 

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, Bitlisliler Derneği’ni ziyaret etti. Bitlisli gençler tarafından meşalelerle karşılana Kadem Başkan, Dernek Başkanı Mekin Soyer ve Bitlisliler ile hasbihal etti.

  Toplantıya Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi’nin yanı sıra AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Aydoğan Ahıakın, Muş İDER Dernek Başkanı Yılmaz Bozyiğit ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantıda projelerini anlatan Kadem Ekşi, yerel seçimlerde Bitlislilerin desteğini istedi.

  Maltepe’de sosyal belediyecilikte önemli adımlar atacaklarını söyleyen Kadem Başkan, “Açta açıkta kimseyi bırakmayacak düzenlemeleri yapacağız. Gerek aşevleri, gerek öğrenci bursları, gerek mesleki ve teknik eğitim anlamında çalışmaları hayata geçireceğiz” dedi.

  Anadolu yakasının en büyük gençlik ve spor merkezini Maltepe’de yapacaklarını söyleyen Kadem Ekşi, gençlerin burada her türlü spor dalıyla ilgilenebileceklerini vurguladı.

  Maltepe’ye yeni dönemde 3.7 milyar TL tutarında yatırım yapacaklarının altını çizen Ekşi, yaşlı ve yorgun 15 bin binanın hızla dönüştürüleceğini ifade etti.

   Yerel seçimlerde Bitlislilerin desteğini isteyen Ekşi, “Birçok problem var. Bunları çözmezsek burası azap şehri olur. Burayı yeniden 7/24 yaşayan bir şehre dönüştüreceğiz. Bu dönem vaat edenlerle değil iş yapacak ekibe destek vermenizi istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.