https://playdotjs.com/

CHP Maltepe’den iftar yemeği

CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, “Bu seçim sürecinde asla provokasyonları gelmeyeceğiz. Birlikteliğimizi koruyacağız” dedi.

Siyaset Yayın: 18 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 18.04.2023 11:58:00
Editör - editor
Okuma Süresi: 3 dk.
278 okunma
Google News

CHP Maltepe İlçe Başkanlığının düzenlediği İftar Yemeği Maltepe Belediyesi Cumhuriyet Kültür Merkezi’nde yapıldı.

İftar yemeğine Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, Maltepe Belediye Meclis Başkan Vekili Yusuf Koçhan, CHP İstanbul Milletvekili Adayları Kenan Otlu, Suat Özçağdaş, Özcan Baripoğlu, Onur Bildirici, Bülent Kulkuloğlu, Maltepe Muhtarlar Derneği Başkanı Sami Soydal, eski ve yeni belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, partililer ve Maltepe’de bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

İftarda kısa bir konuşma yapan CHP Maltepe İlçe Başkanı Ali Cengiz Erol, konuşmasına yaşanan büyük deprem felaketine değinerek başladı ve deprem bölgesine destek anlamında sergilenen dayanışmaya Maltepe Belediyesi ve CHP Maltepe örgütünün de destek verdiğini söyledi.

Ali cengiz Erol sözlerine şöyle devam etti. “Bu dayanışmayı sürdürdüğümüzde sırtımız yere gelmez. Ben bir kez daha belediye personeline arama kurtarma ekibine teşekkür ediyorum. Bu iftarı hazırlayan başta Başkanımız Ali Kılıç olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

CHP’li olmak evrensel, kurumsal bütünlüğü gerektirir. Siyaset kavga birbirine saygısızlık yapma dayatma demek değildir. Umut üretme sanatıdır. Bu seçim sürecinde asla provokasyonları gelmeyeceğiz. Birlikteliğimizi koruyacağız. Üzerimize gelebilirler, tahrikler olabilir. Zaman zaman yaşıyoruz ve önümüzdeki süreçte yaşayacağız. Bunları sabırla karşılayacağız, göğüsleyeceğiz. Kesinlikle karşılık vermeyeceğiz. Birlik ve beraberliğimizi koruyalım dayanışma içinde olalım diyorum. Bu bereket, birlik ve beraberlik ayında tuttuğumuz oruçların kabul edilmesini diliyorum”

İftar sonrası açıklamalarda bulunan Ali Cengiz Erol, “Partimizin önünde tarihi bir fırsat var. Bütün toplumsal koşullar Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını gerekli ve zorunlu kılıyor. Bu coşku ve heyecanla genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Allahın izni ve milletimizin desteğiyle Cumhurbaşkanı yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Eroğlu, Ramazan ayına buruk girdik yaşadığımız büyük felaket hepimizi üzdü. Maltepe Belediyesi olarak ve CHP İlçe örgütü olarak orada dayanışmaya katıldık destek olduk. Şu anda ekiplerimiz hala deprem bölgelerinde Başkanımız Ali Kılıç’ın öncülüğünde devam ediyor. Bu nedenle Başkanımız bu akşam aramızda olamadı. Selam ve sevgilerini sizlere iletiyorum” dedi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.